Hvad er de forskellige typer af iriserende finish?

July 11

I en vis forstand en iriserende finish er farveløs, men høj glans og gennemskinnelige virkning giver off en lys brydning, der synes at have forskellige regnbue-lignende nuancer og farver i det. En iriserende finish er blanke, skinnende og glat. Kulturperler, elfenben, sommerfuglevinger og andre naturlige elementer er eksempler på hvad iriserende finish skal se ud på forskellige fremstillede produkter, af maling og møbler til knapper og juveler.

Arkitektur

Anvendelse af metallisk og iriserende slutter i en arkitektonisk proces kræver ekspert dygtighed, den rigtige slags materialer og udstyr, og en god lufttilførsel. Metalliske og iriserende belægninger er gennemsigtigt og let trængt af ultraviolet lys. Spray maling og polyurethan halvblank eller satin belægninger såsom dem, der anvendes til skulpturer, skilte og vandscootere er glat finish.

Belysning

Den mest almindelige type af iriserende finish er på de mange forskellige typer af tilgængelige belysning, herunder udendørs Loftlys, peruvianske, Quoizel og Tiffany lamper og indendørs forsænket belysning. Iriserende pærer som flamme-formet halogener og nyhed julelys kommer i mange forskellige stilarter og finish.

Kosmetik

Iriserende pulvere er blandinger af glimmer - en lys, bløde varme-resistente mineral-- og farvepigmenter, der giver huden og andre ansigts- og funktioner en skinnende glans, glitter eller glød. Disse pulverformige eller cremet kosmetiske mineraler anvendes alene eller blandet med fundamenter, fugtighedscreme eller andre kosmetik.

Mode og smykker

En skinnende iriserende finish synes at aftage optisk. Disse finish er bedst for højdepunkter og accenter. Iriserende "rainbow" finish er også kendt som aurora borealis, idet det kan helt ændre den oprindelige farve en perle i forskellige lys, eller når vendte sig i forskellige retninger i lys. Iriserende perle farver og stiliserede eller almindeligt knapper kommer i mat eller metallisk finish. På tekstiler have organza og Taft kan både iriserende finish, der gør klud forekommer glitter under den rette belysning. Pailletter afgiver også en iriserende finish.

Andre iriserende finish

Retter, glas, køkkenmaskiner, airbrush maling, væg finish og nogle gange endda kød såsom roastbeef kan have en iriserende farve eller streak. Nogle fiskestænger og lokker er lavet med en polykromatisk eller prismatiske iriserende effekt at tiltrække fisk med refleksion i vandet.

Producerende iriserende belægninger: Glimmer Pigment

Du kan producere en iriserende reflekterende overflade ved hjælp af glimmer pulver med et metaloxid blanding, såsom titanium oxid. Titanium oxid er et hvidt pulver, brugt som et pigment, fordi når det er blandet med andre pulvere eller mineraler, det ændrer farven på mineral afhængigt af hvor meget titanium oxid bruges. Den kemiske reaktion mellem elementerne gøre farven eller pigment, af den base mineral.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com