Hvordan at transplantationen en Azalea anlæg

July 11

Hvordan at transplantationen en Azalea anlæg

Azalea er en populær prydplante busk, værdsat for sin prangende foråret blomstrer og blanke, dybt grønne blade. Azalea omfatter et stort antal sorter, stedsegrønne og løvfældende, hver enkelt tilgængelige i en vifte af farver og størrelser. Nogle sorter er kolde-hardy, mens andre foretrækker varmt, fugtigt klima. Omplantning Azalea kan præsentere en udfordring, men med ordentlig pleje, buske kan med held flyttet til en ny placering. Transplantation Azalea i efteråret eller vinteren, når planten er hvilende.

Instruktioner

•Forbered en voksende site for den transplanterede azalea. Vælg et websted, hvor azalea bliver i lys til moderat skygge året rundt. Spade i jorden til en dybde af 8-10 inches, så arbejde 3 til 4 inches af komposteret fyrretræ bark i jorden. Kompost bør tilføjes til jorden og ikke i plantning hul, efter Clemson Folkeuniversitet hjemmeside.

•Dig azalea fra jorden. Bruge en haven gaffel eller spade, så grave i en cirkel omkring 8 inches fra anlægget. Grave i en cirkel omkring planten, vuggende haven gaffel eller spade frem og tilbage for at løsne rødderne. Når du har fuldført cirklen, løfte azalea omhyggeligt fra jorden, fastholde så mange rødder som muligt.

•Lift azalea på et stykke pap eller en tarp at gøre transport af planten lettere. Fugte rødderne af planten, hvis du ikke kan transplantation straks.

•Dig et hul stort nok til at rumme plantens rodklump. Tamp nede i bunden af hullet til forhindrer planten i at synke dybere ned i jorden. Sted azalea i hullet. Sørg for busken er plantet på den samme jord plan det tidligere blev plantet, og at kronen på værket er lidt over jordoverfladen. Kronen er det punkt, hvor rødderne af azalea mødes stammen.

•Fyld hullet med den samme jord, der blev fjernet. Vand azalea dybt efter plantning, så holde jorden konsekvent fugtig for de første to år efter plantning.

•Build en ring af jord omkring omkredsen af azalea. Ringen skal være 2 til 3 inches høj og ca 2 fødder fra anlægget. Ringen vil holde vand i området i rødderne og vil dræne regnvandet mod anlægget.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com