Anbefalede sydvestlige indfødte planter for El Paso

January 9

Anbefalede sydvestlige indfødte planter for El Paso

El Paso er i langt vest Texas, New Mexico grænsen. Dette område ligger i USDA zone 7. De indfødte planter i dette område har en stærk slips til den ørken klima, men der er nogle, der er hjemmehørende uden for området. Gartnere kan skabe en haven med stedsegrønne og løvfældende planter, der producerer blomster i en bred vifte af farver og figurer.

Whitehorn Acacia

Whitehorn akacie (Acacia constricta) er en løvfældende busk eller lille træ, der vokser til 6 til 20 fod høj og omtrent det samme i bredde. Plante funktioner blade der består af 1-tommer lang foldere og gul oppustede blomster at blomstre i foråret og sommeren. Plant i fuld sol og en løs, veldrænet jord.

Huisache Daisy

Huisache daisy (Amblyolepis setigera DC) er også kendt som sommerfugl daisy og honning daisy og er medlem af slægten Aster. Planten vokser fra 6 til 15 inches høj og er fundet i den vilde vokser under chaparral buske. Funktionerne plante gul blomster vokser op til 2 inches tværs på lange stængler. De blomstrer fra marts til juni.

Sideoats Grama

Sideoats grama (Bouteloua curtipendula) er en græs vokser i klumper 2 til 3 fødder høj. Rød, orange eller gule blomster blomstre fra juni til November og efterfølges af lilla, havre-lignende blomst klynger vokser langs den ene side af stilke og drej tan i efteråret. Blade rundt i bunden af stilke tur lilla og rød. Plant i fuld sol eller delvis skygge og en jord, der er fugtig tørre. Fugle og sommerfugle vil stoppe ved et måltid.

Scarlet Bouvardia

Scarlet bouvardia (Bouvardia ternifolia) er også kendt som kanonslag bush, trompetilla og clavillo. Anlægget er en busk, der vokser fra 2 til 4 fod høj med mørke-grønne, ovale blade og røde, Jagthorn-formede blomster, der vokser op til 2 inches lang i klynger 4 inches længe ved spidserne af grene. Blomsterne blomstre fra maj til November. Nektar er en favorit måltid for sommerfugle. Anlægget i delvis skygge og en tør jord.

Arizona cypres

Arizona cypress (cypres arizonica) er et stedsegrønt træ, der vokser fra 40 til 50 fod høj med en krone spredning af mindst 20 fod. Bladene ligner bittesmå skæl og vokser tæt på stilken. Træ producerer runde kegler op til 1 tommer i diameter. Plant i fuld sol og en fugtig, veldrænet jord.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com