Afrikansk morgenfrue anvendelser

July 11

Afrikansk morgenfrue anvendelser

De lyse gul og guld glober af morgenfrue blomster er umiskendelig i haven i sommer og falder. Trods sit navn er afrikansk morgenfrue hjemmehørende i Mexico og Mellemamerika. Disse morgenfruer har store dobbelte blomster og er et populært valg for blomster senge og haven containere. Afrikansk Morgenfrue har andre anvendelser ud over sin tiltrækningskraft som en årlig blomst. Bruge det som en kammerat plante eller udtrække farvestof fra blomsterne drage fordel af flere af de fysiske egenskaber af denne plante.

Blomsterhaver

Det botaniske navn for familien af morgenfruer er Tagetes, med afrikanske morgenfruer kendt som Tagetes erecta. Afrikanske morgenfruer årlige planter og kan vokse op til 3 fødder i højde. Deres blooms er i lyse nuancer af hvid, gul og orange, og de blomstrer fra maj til oktober. Morgenfruer vokse med succes i blomsterbede og grænser, som regel på bagsiden for højde kontrast og som farvekontrast til blomster, der er i nuancer af blues, syrener og lilla.

Følgesvend planter

Afrikanske morgenfruer er glimrende følgesvend planter. Gartnere Placer i følgesvend plantning, planter sammen, der er gensidigt fordelagtige og ikke vil konkurrere om vand og næringsstoffer fra jorden. Disse morgenfruer tiltrækker bier og sommerfugle, og frastøde skadelige rundorm. For blomster, der er modtagelige for spolorm, såsom narcissus eller roser, plante morgenfruer mindst tre måneder før blomsterne. Plantet omkring æbletræer, afskrække afrikanske morgenfruer skadedyr. De har en ubehagelig duft som små dyr som kaniner, finder katte, hunde og egern ubehagelig.

Farvning

En anden anvendelse for morgenfruer er som farvestof planter. Iblødsætning morgenfrue blomstrer i varmt vand udtrækker et farvestof, der varierer i farve fra lyse gule til khaki grøn. Tilføje alun bejdsemiddel til dette ekstrakt giver lysere nuancer og tilføje jern giver mørkere ones. Morgenfrue ekstrakt vil farvning af uld, silke, hør og bomuld tekstiler. Morgenfrue farvestof kan afspejle den ubehagelige duft af dens blomstrer.

Blomsterdekorationer

Som afrikanske morgenfruer er blandt de højere morgenfruer, er de egnet til skæring og bruge i blomsterdekorationer. Det er bedst at tørre morgenfruer først for at fjerne deres ubehagelig lugt. Den mest effektive måde at tørre blomster er at dække dem i en blanding af borax og majsmel, og lade dem for et par uger. Den kompakte kugleform af afrikansk morgenfrue blomster kontrast godt med blomster, der har aflange kronblade. Du kan fremhæve de varme farver af morgenfrue af herunder rød eller pink blomster i arrangementet eller bruge hvid eller cool farver til at nedtone deres lysstyrke.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com