Hvordan man laver en vinkelret Tap

July 11

Hvordan man laver en vinkelret Tap

Et tryk er en enhed, der opretter et indvendigt gevind på indvendigt vægge af en tidligere boret hul. Ser lidt ligesom et borehoved, har hanen tråde omkring dens skaft i den ene ende. Et håndtag, der passer på anden enden til manuel drejning. Hvis du vil oprette en vinkelret tap tråd, skal den oprindelige boret hul først skal bores i en vinkelret vinkel til materielle overfladen. Hanen holdes derefter vinkelret, da det er viste mens inde i hullet.

Instruktioner

•Sæt den korrekte størrelse bore bit i boremaskines chuck. Stramme chuck i hånden eller bruge en chuck nøgle.

•Hold boret og bit på en vinkelret vinkel til materielle overfladen og bore omhyggeligt i materiale til den ønskede dybde. Fjerne borehoved fra det borede hul.

•Brush skæreolie omkring tråde på slutningen af hanen så godt som i toppen af det borede hul. Brug den korrekte størrelse hanen til at passe det borede hul. Passe hane håndtag på anden enden af vandhanen.

•Rest spidsen af hanen i indgangen hul. Hold hanen vinkelret på den materielle overflade. Tryk på vandhanen håndtaget og gøre en uret halv-vending. Drej tap en uret kvart-vending at fjerne spåner fra hullet indgangen og trykke tråde. Gentag disse to trin flere gange, indtil slutningen af vandhanen når til slutningen af det borede hul.

•Drej tryk mod uret for at fjerne det fra hullet. Ren off alle olie og spåner fra hullet indgang og trykke tråde med en klud.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com