Liste over ting, der skal bruges til badeværelse i et nyt hjem

October 24

Liste over ting, der skal bruges til badeværelse i et nyt hjem

Flytter til et nyt hjem er en udmattende og tidskrævende proces, især hvis du ender med at kører til butikken for at afhente glemte ting, såsom badeværelse væsentlige. Om dit nye hus er din første eller blot dine seneste, frisk badeværelsestilbehør hjælpe omdanne stedet i et hjem. Vælg sengetøj og dekorative tilbehør, der afspejler din personlige stil, og glem ikke at afhente et udbud af toiletartikler og andre badeværelse fornødenheder.

Funktionen opfylder mode

Badeværelsestilbehør kommer i utallige stilarter, fra det traditionelle til det kitschede; dog, ikke alle er lige, når det kommer til kvalitet. Før du får suckered til at købe disse smarte parisiske-print håndklæder eller at badeværelse sæt forskønnet med yndig gummi duckies, inspicere kvaliteten.

Bringe snapshots af dit nye hjem badeværelsesgulv, væg farve og vask forfængelighed at hjælpe med at vælge tilbehør, der vil koordinere godt med eksisterende armaturer. Badeværelsestilbehør designet til at være dekorative omfatter badeforhæng, wastebaskets, sæbe retter og dispensere, tandbørste og bomuld bold indehavere, no-slip tæpper, toilet sædebetræk låg, bademåtter og håndklæder. Vælge tilbehør designet til at matche, eller Vælg enkelte stykker fra flere supplerende design stilarter.

I tilfælde af nødsituation

Udpakning kasser og løfte tunge møbler kan føre til alle slags uventede skader, for ikke at nævne de skader og sygdomme, der kommer, når du har afgjort. Afhente en førstehjælpskasse til dit badeværelse, eller samle en selv for at være klar i tilfælde af en nødsituation. Stock dit nye badeværelse med bandager i forskellige størrelser og typer, antiseptisk til desinficering af skader, aspirin, brænde og skade salve, instant kolde komprimerer, et termometer og en pincet til at fjerne tops eller vragrester fra sår. Tilsluttet afløb og toiletter præsenterer en anden type af undtagelsestilstanden, så sørg for at holde en stemplet handy. Mange badeværelser har små vinduer, eller ingen overhovedet, hvilket er grunden til hver badeværelse bør også have en lommelygte med fuldt opladede batterier.

Holde den ren

Helt nyt badeværelsestilbehør fortjener et hjem, der er friske og rene, hvilket betyder, at du skal bruge rengøringsmateriel for at rense rummet. Bestemme, hvilken type af materialer dit badeværelse inventar er lavet af for at sikre, at din nye rengøringsmidler ikke vil skade deres overflader. Særskilte produkter kan være nødvendigt at rengøre områderne håndvask, toilet, badekar og bruser. Husk at få rengøringsmidler til spejle og gulve, også, samt produkter designet specielt til hård toiletkumme pletter. Afhente svampe, rengøring klude og mopper udpeget udelukkende til badeværelse brug, til at holde fra at sprede badeværelse snavs i hele huset. Organisationen er en anden nøgle til renlighed, så føje til storagesystemer Tjekliste for bruseren og under vasken, sammen med hylder og håndklædetørrer.

Overset Essentials

Med alle de ting har brug for et nyt badeværelse, er det nemt at overse toiletartikler du og din familie vil måske. Tilføje til dit badeværelse must-have liste alle fornuftige produkter du kan glemme, såsom toiletpapir, pærer, bomuld bolde og svaberprøver, shampoo og balsam, tandpasta, tandbørsten, tandtråd, mundskyl og sæber. Kontrollisten badeværelse er også det bedste sted at liste væsentlige behov for grooming, i tilfælde af at du skal gå i det offentlige, før du helt har udpakket. Dette omfatter cremer, barbering remedier, styling værktøjer og produkter, kosmetik og deodorant.

Kun for børn

Børnene har deres eget sæt af behov, især når det kommer til at udstyre en nyt hjem badeværelse. Småbørn kræver børnesikret låse til toilet og badeværelse kabinet. Husk at afhente potte-uddannelse-enheder, der passer til dit nye badeværelse, samt badekar tilbehør til badetid. Investere i et trin skammel for ældre børn, der måske stadig har brug for hjælp til at nå vasken eller at få på toilettet. Hjælpe små acclimate til det nye hjem efter mørkets frembrud med en nightlight featuring en festlig eller blot velkendte design.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com