Hvordan man opbygger en flise gårdhave med tørt byggeri

July 11

Hvordan man opbygger en flise gårdhave med tørt byggeri

I mange år, har flagstone været et populært valg, når man bygger en baggård terrasse. Ikke alene giver stenen et slankt og naturlige udseende, det er også ganske holdbare. Hvis du har modstået installere en sten terrasse på grund af det ekstra arbejde med silende mørtel, er der en lettere og renere måde at installere fliser. Hvis du ønsker at have et tørt installation til din flise gårdhave, bare sæt stenene i en sand seng. Du vil bygge gårdhave som ethvert andet gårdhave projekt, men i stedet for at sætte stenene i mørtel, de vil hvile mageligt i sand.

Instruktioner

•Measure ud på terrassen til din ønskede dimensioner. Derefter placere en træ aktiepost i jorden for at markere hvert hjørne af terrassen. Tilslut hver af disse indsatser med sejlgarn. Alle udgravning vil finde sted i dette område, der roped off.

•Brug skovl til at grave op i hele området. Dybden af udgravede område skal kunne rumme fire inches af grus og to inches af sand.

•Pour fire inches af grus over det udgravede område. Tamp ned grus med en skovl til at oprette en flad og endda overflade. Hvis du arbejder i et stort område, kan du overveje at bruge en magt sikret for at flade ud området grus.

•Dæk hele grus område med et landskab stof skåret til at passe. Dette stof er valgfri, men bruges til at stoppe ukrudt, der kan vokse under overfladen og pop mellem fliser. For at dække hele rummet, vil du skulle overlapper strukturen. Rulle stof over overfladen og overlapper stykkerne af ca seks inches.

•Sæt den to-tommer tyk stykke tømmer på toppen af landskab stof. Derefter hælde sand over hele området. Når sandet dækker kun toppen af stykket tømmer, vil du vide, at du har to inches af sand. Fjerne stykket af tømmer og derefter let våde ned i sandet med en haveslange. Glatte ud den våde sand at tage ved et andet stykke af træ og bruge det som en smøre.

•Start beslutte, hvor du vil placere dine fliser. Det er en god idé at gøre en tør køre lige ved siden af den sand seng. Placer fliser i den rækkefølge, du vil have dem til at gå og derefter overføre dem over til den sand seng. Du vil duplikere dit tør køre på den sand seng.

•Sæt et par fliser på gangen og derefter pund dem ud i sandet med en gummihammer. Vær omhyggelig med ikke at pund for hårdt. Bruge en lineal for at sikre, at alle de nærliggende sten er jævn og plan med hinanden.

•Med alle fliser i sted og bankede ud i sandet, dække gårdhave igen med et lag af sand. Brug en kost til at feje sand rundt og ind i mellemrummene mellem hver sten. Bruge haveslangen igen til let spray mere vand over toppen af området. Når sandet tørrer, tilføje mere tørt sand og feje igen. At gentage processen, indtil alle stenene er set og sikkert.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com