Hvordan man kan arbejde med urethan Caulk

July 12

Polyurethan eller uretan caulk, er stadig mere populære alternativ til silikone caulk. Det er en meget effektiv sammensatte bruges til almindelige formål, forsegling, og er endda malbare, i modsætning til silikone. Urethan caulk er mest almindeligt beregnet til husholdningsbrug programmer til at forhindre vandskader, rust og lækager. Korrekt viden om hvordan man håndtere og bruge urethan caulk vil bestemme dens effektivitet under projekter og reparationer. En ulempe ved at denne caulking indstilling er, at det kan være temmelig rodet at arbejde med.

Instruktioner

•Soak urethan caulk i en gryde med varmt vand i ca 20 minutter hvis røret vises stiv. Kulden kan undertiden hærde urethane, hvilket gør det vanskeligt at skubbe fra en fugepistol.

•Læg rør ind i en fugepistol. Sørg for målrettede områder område altid rent for snavs og rester før forsegling dem.

•Applicer en enkelt perle af urethan caulk at et søm på et tidspunkt, ikke mere end 1/4 tommer bred. Aldrig bruge dine hænder til at udjævne fugemasse; urethan caulk er ekstremt klæbende og vanskeligt at fjerne fra huden.

•Glide en glat, skrå overflade som bagsiden af en gammel skeen jævnt på tværs af søm til at sprede urethan caulk. Tryk på det i fast så at det er jævnet med jorden med overfladen.

•Tillad urethan caulk hærde i to til tre dage før du forsøger at male det. En af ulemperne er, at det tager længere tid at helt tørre end silikone caulk.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com