Hvordan man kan beskytte tapet på en vask

July 12

Hvordan man kan beskytte tapet på en vask

Hængende tapet i et badeværelse er en hurtig måde at tilføje stil og farve. Men de fleste tapet er ikke vandtæt og er let beskadiget, hvis det bliver vådt, hvilket er et problem for tapet omkring dræn. Hvis tapetet hele tiden kommer i kontakt med vand, det kan opleve mug problemer, samt peeling. Anvende vandtæt dekoratør lak tapet kan beskytte det mod vand og de skader den kan forårsage.

Instruktioner

•Pour dekoratør lak i en maling gryde. Placer en lille paint roller i lakken. Gnid rullen på området tekstureret i gryden til at fjerne overskydende maling. Hvis du vil hellere anvende lak med en pensel, kan dukkert pensel i lakken. Gnid børster på afsats af kan fjerne overskydende.

•Drej rullen frem og tilbage omkring vasken til at anvende lak. Dyp rullen tilbage i lakken, når det vises tør at tilføje flere. Hvis du bruger en pensel, flytte børsten frem og tilbage på tapet at anvende lakken. Tilføje flere lak at børste efter behov.

•Applicer en anden frakke af lak når først er tør, som tager normalt omkring 45 minutter til en time, afhængigt af mærke. Brug en anden frakke hvis du føler tapet omkring vasken er konstant våde og behov for ekstra beskyttelse.

Tips & advarsler

  • For at opnå en helt ikke-reflekterende udseende, bruge en satin-finish lak i den første pels eller to og derefter anvende fladskærms-finish når lakken er tør. En ikke-reflekterende finish er ideel, hvis du ikke ønsker det behandlede område til at se anderledes end resten af tapet.
  • Dekoratørs lak er typisk tilgængelige i hjem forbedring butikker eller online.
  • Brug en pensel til at anvende lakken til svære at nå områder.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com