Hvordan til at forberede jorden til plantning grøntsager

July 12

Køkkenhaver er en nem projekt, så længe du følger nogle få regler. Som kører en lille virksomhed, bør placeringen være din første bekymring. Kvaliteten af jorden er også vigtig. Hvis pleje er taget på begge disse områder, er din køkkenhave næsten sikker på at trives, producerer flere grøntsager end du kunne eventuelt spise friske. Tage lidt tid i efteråret til at forberede, og snart du vil konservering, frysning og deling dusør af din have.

Instruktioner

•Consider placering. Vegetabilske sengen bør modtage mindst 6 timer i solen hver dag, helst om morgenen, så hold øje med lys begyndelsen i sommeren. (Ikke forsøge at bedømme hvor meget solen et sted får i efteråret eller vinteren, medmindre du plantning cool sæson afgrøder.) For lidt sol resulterer i mindre flavorful grøntsager, planter, der ikke producerer så meget mad som de skal og sygelig planter.

•Kill enhver græsset eller ukrudt vokser i placeringen. I sommeren eller først på efteråret, dække græs med flere inches af kompost eller staldgødning, top med pap, holdt nede af sten eller andre tunge genstande. Dette vil dræbe græs (eller ukrudt) og berige jorden.

•Rototill seng i det tidlige forår når jorden ikke længere er klæg. Alternativt, hvis du ikke behøver at fastsætte pap i efteråret, du kan rototil organisk materiale (som kompost eller strimlet blade) i den vegetabilske seng på tidspunktet. I foråret, Vær sikker på at rototill igen.

•Test din jord ved hjælp af en jord test kit fra et havecenter.

•Amend jord, som angivet af test kit. Hvis pH-niveauer af din jord er høj, skal du nok tilføje masser af organisk materiale, som sphagnum.

•Hand grave efter din rototill. Rototilling er nyttigt, men forberede ikke jorden dybt nok. Til hånden grave, bruge en spade eller skovl. Grave en grøft omkring en mund bred langs den ene side af haven sengen, grave ned den fulde længde af håndværktøjet. Placer den resulterende jord til den ene side af renden. Når du begynder at grave placere den næste skyttegrav, lige ved siden af en gammel jord fra den anden rende ind i den første rende. Denne grave tillader de vegetabilske planterødder at gå dybt, hvilket gør dem mere produktive.

•Spread et lag kompost over sengen, og slå i jorden en gang med en skovl. Denne skovle bør være let, fordi jorden bør nu være løs og frugtbar.

•Rake jord niveau før plantning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com