Fejlfinding: Ingen elektrisk strøm efter jeg Reset Breaker

July 12

Fejlfinding: Ingen elektrisk strøm efter jeg Reset Breaker

Dit hjems elektricitet leveres via tjenesten ledninger fra de vigtigste magt ledninger på gaden. Denne magt er delt op i de enkelte kredsløb på panelet elektrisk distribution. Der er en vigtigste breaker, der beskytter service indgangen ledninger og mindre breakers, der beskytter hver enkelt gren ledning. Fejlfinding af strømforsyning er i sagens natur farlige, på grund af deres nærhed til elektricitet. Rør aldrig ved de nøgne metal dirigenter med din krop eller prøvningsanordningen.

Instruktioner

•Look på de vigtigste breaker for Parlamentet, at se om det er i positionen "On". Hvis de vigtigste breaker er slukket, bør der være nogen magt i hjemmet. Hvis det er i positionen "Off", aktivere parameteren.

•Sørg for at se, hvis den pågældende pause vender tilbage til positionen "Off", når du forsøger at tænde den. Hvis den gør, er der en kort i kredsløbet, der skal rettes af en elektriker.

•Touch berøringsfrie spænding detektor til den elektriske ledning, der er tilsluttet breaker. Hvis detektoren lyser eller bipper, der er strøm i ledningen, og problemet er neden for dette punkt. Hvis detektoren finder ingen elektricitet og afbryder er i "On" position, breaker er defekt og skal udskiftes.

•Følg den elektriske ledning langs stien, indtil du når en forbindelse til en stikkontakt, enhed eller anden afdeling kredsløb.

•Holde den elektriske detektor til den tråd isolering før og efter forbindelsen. Hvis der er magt før forbindelsen, men ingen magt efter, enheden er muligvis defekt og skal udskiftes. Gentag denne proces, kontrollere alle forbindelser i kredsløbet, indtil du finde problemet.

Tips & advarsler

  • Det tager mindre end en amp at stoppe dit hjerte, så sørg for du forstå elektrisk sikkerhedspraksis før du forsøger denne opgave.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com