Hvornår kan jeg trimme en matteret Bougainvillea Bush?

July 13

Hvornår kan jeg trimme en matteret Bougainvillea Bush?

En nat med frost vil forårsage blade og enhver farverige papery dækblade på en bougainvillea til at slippe væk, forlader en plante helt eller delvist løvfældende. Modstå trangen til at straks prune tilbage i frost-skadet bougainvillea, som dage kan passere, før den fulde at udvide manifester, kolde skader. Du ønsker ikke at skære væk levende væv, eller beskære på en måde, der gør de resterende plantedele mere modtagelige for skade eller dieback.

Frost effekter

Temperaturer på eller under frysepunktet i mere end fire timer i varighed kan fuldt dræbe en bougainvillea. Frost årsager blad og kvist udtørring som plante celler brud når vandmolekyler udvider som de fryse. Blad og blomst drop er et fælles svar på frost, men det fulde omfang af kvist og gren skader som følge af en kold nat bliver ikke synlige i flere dage. I nogle tilfælde hele overjordiske forgrening systemet er dræbt, og kun rødderne og en lille del af den allernederste trunk er stadig i live.

Når at beskære

Ikke beskære tilbage en frost-rørt bougainvillea i mindst to uger. Overvåge anlægget i mellemtiden opretholde samme lys og vanding regime allerede anvendes før den frostklare nat. Efter to uger, forsigtigt bøje grene til at bestemme, hvis fleksible, levende væv forbliver. Hvis der er chance for vinter frost tilbage, tilbageholde enhver beskæring af bougainvillea indtil den sidste forår frost dato, som ikke kan forekomme indtil februar eller marts. Når nye grønne spirer vises, er det tegn på at er gået nok tid siden frost og en beskæring er mere rettidig.

Årsagerne til forsinkelsen

Beskæring vil bidrage til væv udtørring på grene samt fremme ny vækst. Du skal undgå beskæring bougainvillea grene for tidligt således at nye vækst ikke sker når vejret forbliver kølig og flere frostklare nætter kan ske. Venter på at beskære også forhindrer utilsigtet fjernelse af levende grene, der ville have senere spirede blade. At holde døde grene på den matteret bougainvillea kan give ekstra beskyttelse mod kulden. De resterende døde kviste tager hovedparten af enhver efterfølgende frost, derved forhindre lavere levende væv udsættes for kulde. Dette kan gøre forskellen mellem alle overjordiske væv er døde og største, laveste filialer og trunke forbliver i live til at spire flere blade kommer foråret.

Regionale råd

Bougainvillea er hovedsagelig dyrkes udendørs kun i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9 og varmere. Dette korrelerer til Hawaii, Puerto Rico, kystnære Californien, lav ørkenerne i sydvest, det sydlige Texas og halvøen Florida. Elevation og regionale vinter vejrmønstre varierer blandt disse regioner. Kontakt din lokale kooperativ udvidelse office eller regionale botanisk have at spørge gartneren om best-proceduren og timingen af beskæring frost-beskadiget bougainvilleaer. Tid af året, bredde, højde og nærhed til vand kan påvirke om frost kan stadig forekomme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com