Sådan Fortæl Hvis du har rotter i dit loft

January 13

Sådan Fortæl Hvis du har rotter i dit loft

At have rotter i dit loft er et alvorligt problem, der skal løses straks. Rotter ikke kun sprede sygdommen, de kan forårsage alvorlige skader på et hjem. De er kendt for at tygge ledninger og kan selv starte en brand på grund af en elektrisk kort. Desuden lokker tilstedeværelsen af rotter også rovdyr at joinforbinde dem på loftet, på udkig efter et let måltid. Der er mange måder at fortælle, hvis du har rotter i dit loft.

Instruktioner

•Lyt til lyden af gnaver angreb. Rotter, selv om små, er stor nok til at gøre støj. Hvis du hører skittering, clunking eller endda knirkende kommer fra loftet, er men chancerne meget højt, at du har rotter der.

•Undersøg loftet for rotte ekskrementer. Rotter har en meget produktiv fordøjelsessystemet og efterlader tusinder af ekskrementer bag. Du bør bemærke en "gnaver type" lugt i luften, og du vil se små sorte ekskrementer på områder, hvor rotter har været.

•Look for tegn på ødelæggelse. Rotter er grådig spisere og vil forbruge næsten hvad som helst. Søge kasser eller papirer, der har været tygget. Derudover gerne rotter også at tygge på husstandens elektriske ledninger. Undersøge eventuelle udsatte ledninger--ikke røre ledninger, bare kig på dem--for tegn på tygge.

•Være opmærksom på mærkbar effekt dips i dit hjem. Hvis rotter har allerede tygget dine ledninger, bemærker du muligvis en pludselig dæmpning eller dypning af magt, når du tænder på en lyskontakt eller bruge en stikkontakt. Det er meget alvorligt. Kald en elektriker straks, hvis du opdager problemet.

•Look for tegn på andre dyr. Vaskebjørne vil ofte opsøge loftsrum, der har stor rotte befolkninger, hvis de er på udkig efter et let måltid. Hvis du pludselig hører en masse trafik overhead i dit loft, er dette et tegn på at du helt sikkert have et problem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com