Hvordan til at plante Shumard

January 13

Hvordan til at plante Shumard

Shumard træ er en art af oak findes hovedsageligt i det sydøstlige USA, selv om det vokser så langt nord som Ohio og kan findes så langt mod vest som Texas. Denne løvfældende træ er populær for sin hårdføre karakter. Træer skal plantes i foråret, så snart de første blade vises. Shumard træer bør blive passet forsigtigt indtil det følgende forår, på hvilket tidspunkt de normalt være overladt til naturen.

Instruktioner

Hvordan til at plante Shumard

•Vælg den rigtige placering. Dette er meget vigtigt, fordi Shumard eg træer gør ikke godt hvis transplanteret. De har dybe rødder, så de bruges ofte ved siden af fortove eller fortovet, fordi der er ingen frygt for rødderne buckling cement eller asfalt. Vælg et sted, hvor træet vil få i det mindste delvis sol.

•Forbered jorden. Når der oprettet, trives Shumard træer i de fleste typer af jord, herunder sand og kalksten. Når de plantes, men foretrækker de fugtig, men veldrænet jord. Fordi deres rødder vokse lodret, de også har brug for jord, der er rig og dyb. Løsne og bland din jord med en økologisk barkflis i en dybde af 2 fødder inden plantning din shumard træ.

•Forbered hullet. Hul til dit træ skal være dobbelt så stor som rodklumpen. Derefter forsigtigt fjerne træet fra beholderen, løsne rødderne og placere den i hullet. Tamp jorden forsigtigt indtil træet står fast.

•Saturate jorden rundt om træet med vand. Vand det dagligt i en uge, og derefter en gang om ugen, altid holde jorden fugtig, men uden stående vand.

•I efteråret, når vejret køler, beskytte dit træ med en 3-tomme lag barkflis omkring bunden. Hvis din ungt træ er meget lille, spil det så at det vil blive stående i vinter vind så godt.

Tips & advarsler

  • Køb den største eg ungt træ du har råd, som de er langsomt voksende. Heldigvis, Shumard egetræer er også hårdføre og insektresistente.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com