Om før ledninger planer

July 14

Det er en god idé at udvikle en pre ledninger plan for dit hjem, fordi før ledninger planer for surround-lyd eller hjemmebiograf brug under opbygningen af et nyt hjem eller remodellering arbejde kan være en meget smart og nyttigt investering for din bolig. En pre ledninger plan for dit hjem kan komme med UL rangerede højttalerkablerne i vægge, spade lug højttaler eller banan stik stik og subwoofer pre opsagte kabel. Dette vil sikre, at din hjemmebiograf har ingen ledninger og har en autentisk "teater" og attraktivt udseende.

Overvejelser

Før du foretager en forudgående ledninger plan for dit hjem, er der nogle faktorer, du bør overveje. Disse omfatter den elektronik, som du vil bruge i alle værelser, pre ledningsføring til dit klimaanlæg, uanset om du ønsker indbygget belysning eller ikke, hvor du behøver ekstra stikkontakter, lokationer loftet fans og lysarmaturer og mange flere.

Funktion

Når du designer din pre ledninger plan, bør du lave en omfattende liste over alt det udstyr, der gonna være placeret i "media" rum (herunder skærme og lyd udstyr). Belysning kontrol stykker og Overspændingsbeskyttere bør medtages. Derefter bestemme udstyrsplaceringer. Derefter køre ledninger fra udstyr holdere til højttalerne og vise.

Mål

Formålet med før ledninger planer er at, det væsentlige, sætte så meget ledninger ind i væggene i dit hjem, før ark-rock går op. Dette er på grund af processen af ledninger er betydeligt lettere, når væggene er åben. Selv hvis din pre ledninger plan ikke er helt bestemt, er det altid en smart idé at få så meget af ledningsføring gjort hurtigst muligt.

Advarsel

Før dine vægge går, det er en god idé at lave en sidste "kontrol" eller engang over ledningerne du har allerede lagt ind i væggene. Sørg for at alle dine ledninger er korrekt mærket og tage et kig på alle forbindelserne på hovedet ende. Også, i visse områder, kan det være gavnligt at placere nogle ekstra træk-snore, fordi de kan være meget nyttige senere.

Handy Tip

Før drywall er op, er det en god idé at tage mange billeder (måske med dit digitale kamera). Disse billeder vil være nyttigt for at hjælpe dig til at finde ud af at fiske efter nye ledninger. Disse billeder vil også spare dig tid i søgning efter VVS og dækket ledninger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com