Hvordan man laver en brudt flise mosaik

July 14

Vi alle bryde lejlighedsvis skål, vase eller pot, og undertiden stykker er bare alt for farverige eller smukke til at smide væk. Samle disse stykker sammen, kan du nemt forvandle dem til noget unikke og smukke til dit hjem i form af en flise mosaik.

Instruktioner

•Saml din brudt fliser. Ikke kassere ulige vinkler, figurer eller former såsom brudt håndtag. Disse kan være unik og vidunderligt i en mosaik. Bruge en hammer til at ændre stykke størrelse, hvis det er nødvendigt, ved at placere dem i et håndklæde og hamren i intervaller. Tjek knuse jævnligt at være sikker på du ikke flise forbi den ønskede størrelse.

•Lay ud af dit design på forhånd på en tabel øverst eller flad overflade, med plads til spejl mosaik ved siden af dit layout; Du bør kunne lægge din en kulisse ved siden af din flise-skabelon. Trimme en til den rigtige størrelse af din fremtidige mosaik før begyndelsen.

•Work fra top venstre mod højre, eller i en anden logisk rækkefølge. Afhente din øverste stykke fra mønsteret og invertere. Ved hjælp af et paintbrush eller Popsicle stick, anvende lim på bagsiden af din flise. Vend det så at den farvede side vender opad igen, og placere den baggrund tessarae, således at det klæber til øverste venstre hjørne (hvor det vises på dit mønster).

•Fortsæt anbringe brikker fra dit design på tessarae, ved hjælp af lim, indtil du har overført det hele design.

•Fyld tomme rum mellem fliser og endda ud af din mosaik ved hjælp af injektionsmørtel. Bruge færdigblandede fugemasse, eller bland injektionsmørtel pulver med vand, og omhyggeligt udfylde mellemrummene mellem fliser til at gøre en solidt stykke. Vælg en injektionsmørtel farve, som regel hvide eller grå, der vil supplere mosaikken.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com