Skarntyde og stedsegrønne træer

July 14

Skarntyde og stedsegrønne træer

Stedsegrønne træer producere blade i løbet af hver sæson af året i stedet for mister deres blade i efteråret eller vinter måneder. Typer af stedsegrønne træer omfatter buske, planter og træer. Nogle af de stedsegrønne træer omfatter live oaks og koglepalmer. En anden arter af stedsegrønne træer er hemlocks, der er nåletræer. Disse træer vokse i forskellige miljøer, herunder højlandet i Sydøstasien og nordøstlige USA

Canada Hemlock

Trods sit navn, Canada hemlock er primært indfødte til USA og dets eneste tilstedeværelse i Canada i det sydlige Ontario, Quebec, Novia Scotia, Newfoundland og Prince Edward Island. Amerikanske sorter af Canada hemlock er fundet i New England, øvre Midtvesten og Mid-Atlantic stater. Denne nåletræer træet vokser til højder på 40 til 60 fødder når det fuldt modnes, ifølge University of Illinois. Canada hemlock blade er nåle. Disse træer foretrækker fuld sollys til vækst og plantes i fugtig og sure jordbund.

Live Oak

Hjemmehørende i USA, live oaks er stedsegrønne træer og de vokser i flere amerikanske regioner, herunder østkysten, syd og Pacific Coast. Dette træ vokser til højder af 100 fødder i naturen og kan nå en diameter på 6 fod, efter Clemson University. En live oak vækstrate er ca 2 fødder pr. år, men det bremser som træ aldre. Disse træer har en levetid på 200 til 300 år. Træets blade er grønne i foråret og sommeren, men de får en gul farve i vintermånederne. Live oak blade falder dog ikke til jorden indtil foråret, når nye blade fremspiring.

Himalaya Hemlock

Himalaya hemlocks er hjemmehørende i de asiatiske lande af Tibet, Indien, Vietnam og Burma. Træet bruges i bygge-og anlægssektoren i Asien. Denne art af hemlock blev introduceret til vestlige civilisation i løbet af 1800-tallet. Himalaya hemlocks er nåletræer og nå højder på op til 130 fødder når de fuldt modne. Farven på denne træets bark og stilk ændringer som det vokser. I de første tre år, Himalaya hemlock træer er rødbrun, men dens farve udvikler sig for at grå bagefter. Himalaya hemlocks vokse i højtliggende miljøer og områder med en tung mængden af nedbør.

Cycad

Fundet i tropiske og subtropiske områder, koglepalmer er stedsegrønne træer og deres primære kendetegn er stout kufferter og store sammensatte blade. Ifølge University of California-Berkeley, var cycad træer almindelige i juratiden, hvilket er grunden til tid er undertiden benævnt "Alder af koglepalmer." I moderne tid findes disse træer i det sydøstlige USA (især Florida), Mellemamerika, Australien og Sydøstasien. Selv om de har et lignende udseende til palm er træer, koglepalmer og palmer ikke nært beslægtede, da begge hører hjemme i forskellige afdelinger i den videnskabelige klassifikationssystem.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com