Sådan Recoat en Tar & grus tag

July 14

Tjære og grus er en populær kombination af materialer til flade tage. År for at blive i varme sol, regn og andre ekstreme vejrforhold svækker tjære, som kan føre til tag lækager. Overmaling tjære og grus tag i utætte områder sæler taget igen. Hvis den gamle tar ikke er i forfærdelig form, bare recoat problemområder. Hvis den gamle tjære er i dårlig stand, muligvis en professionel til at fjerne det, før ansøge nye tjære og skærver på hele taget. Kolde tjære, også kendt som tagdækning cement, er meget sikrere og nemmere at bruge end hot tar.

Instruktioner

•Find svage steder i tag tjære. Hvis huset har en mærkbar lækage inde, identificere området for tag over lækagen. Andre tegn hen til kigge efter omfatter patches hvor tar er synlige gennem grus og områder, hvor tar er squishy og fuld af fugtighed bobler. Områder med udsatte tar hvor grus har flyttet er tilbøjelige til at blive svag på grund af vejrlig.

•Rake grus fra de utætte steder at eksponere tar nedenunder for lettere overmaling.

•Spread kolde-ansøgning tag tjære eller tag cement over utætte stedet ved hjælp af en stor spartel og lad det tørre i overensstemmelse med dens producentens anvisninger.

•Recover nøgne tar spot med grus. Enten rive nogle grus allerede på taget til at dække stedet eller tilføje nye grus. Taget bør have nok grus til helt dække tar på tagets overflade. Over tid, kan nogle af grus falder det tag, som vil føre til tag kræver mere grus. Men tag måske ikke brug for nye grus hvis tagmateriale dannes således at det har en kantsten omkring kanterne af taget.

Tips & advarsler

  • Recoat taget på en dag, når det ikke er meningen at regn, således at tjære har masser af tid til at tørre.
  • Gå op på taget lejlighedsvis og rake grus, således at ingen af tar er udsat for elementerne.
  • Mange fagfolk bruge varm asfalt til helt dække nye tagene, men asfalt kræver professionel varme udstyr og øger sandsynligheden for, at brænde skader. Bruge en kold tjære eller tag cement fra et hjem forbedring butik.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com