Tjekliste til killing-bevis dit hjem

July 14

Killinger er så nysgerrige som de er nuttede. Det er derfor at have killinger i hjemmet kræver stort ansvar og omhu. De kan nemt komme ind i problemer, hvis du tager dine øjne ud af dem. Som et resultat, er det vigtigt at killingen-bevis dit hjem, at fjerne eller sikring af elementer, der kan sætte din nye killing i fare.

Farlige områder

Visse områder i hjemmet kan udgøre en fare for din killing. Blokere små crawlspaces, som din killing kan klatre i, at forebygge killingen fra at få låst et sted ude af syne. Dette gælder også for kabinetter, skabe og toiletter. Sikre disse steder med baby låsene til at holde killingen fra pawing sin vej ind i dem. Holde killinger fra garager, medmindre du har sectioned ud et sikkert område for dem. Også, holde toilet låg for at forhindre killing fra at falde, og dække alle luftventiler. Altid sikre tørretumbler samt fordi killinger kan nemt klatre i at være med varmt tøj.

Kvælning farer

Potentiel kvælning farer for små killinger er streng, garn, snørebånd, tråd, bånd, kvaster, små dekorationer, smykker, frynser og visse legetøj, der indeholder en løs streng. En killing kan sluge små objekter, der liggende, så hold gulve og møbler klart af disse objekter. Ledninger er også meget farligt at killinger. Killinger kan lide at spille med hængende snore, men de kan fortabe sig i snor, som kan få dem til at kvæle. Altid binde op nogen ledninger uden for rækkevidde af killingen.

Giftstoffer

Holde potentielle giftstoffer væk. Låse op nogen rengøringsmidler og trash siloer, som begge kunne indeholde elementer, der er giftige for killinger. Sørg for at rydde områder af ant og roach fælder, der indeholder gift. Killinger kan lide at spille med og tygge på tilfældige objekter, så det er vigtigt at fjerne alle objekter, der kan forgifte dem. Hvis din killing tilbringer tid i gården, Sørg for at fjerne enhver sneglen lokkemad eller ant stakes, der kunne volde dem skade.

Elektrisk stød

Der er flere elektriske farer i hjemmet. Dække alle udsatte udtag med børnesikret frontplader. Sikre hvilken som helst telefon ledninger eller andre elektriske ledninger, at killingen kan være fristet til at tygge. Plastslanger er tilgængelig til at dække disse ledninger. Hjemme elektronik, telefoner, tv og video gaming systemer har ledninger, at killingen kan være fristet til at tygge så godt. Du kan tape alle ledninger sammen og sikre dem den killing utilgængeligt eller investere i en ledning management system, der holder reb sammen og ud af vejen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com