Nem måde at rense med pulver Afkalkningsanlæg

January 17

Vandblødgøringsapparater øge rengøring af vaske-og rengøringsmidler ved at fjerne mineraler, der kan fælde snavs i tekstiler. De forhindrer vaskemiddel partikler klistrer til tøj under vask. Vandblødgøringsapparater er fantastiske i vaskerum og i andre værelser. Når blandet med vand, blive pulver Afkalkningsanlæg magtfulde rengøringsassistenter, der rense, deodorize og hjælpe med at fjerne pletter fra overflader.

Flere rengøringsopgaver

Borax er måske en af de ældste og mest kendte pulver Afkalkningsanlæg. Det har længe været anvendt som en vaskeri tilsætningsstof til at sætte skub i rengøring og blødgøre vandet. I vaskeriet er det dræber mug og svamp. Det er også en meget alsidig renere med flere anvendelser i hele huset.

Bland Borax med lidt varmt vand gør en fremragende træ og mur renere. Kombinere ½ kop borax i 1 gallon af meget varmt vand. Rør rundt indtil pulveret er opløst. Hæld i en sprayflaske og du har et rengøringsmiddel til brug på sokler, vægge, apparater og bordplader. Skyl rensede overflader med en fugtig klud. Bruge spray til ren sarte overflader som håndmalede Kina.

Gøre blandingen til en kraftfuld gulv renere ved at tilføje en teskefuld flydende opvask sæbe og en teskefuld af ammoniak.

Deodorize din opvaskemaskine ved overbrusning Borax i bunden og tillade pulver at sidde natten over. Tørre opvaskemaskine med en fugtig klud og indlæse og køre som sædvanlig. Ren bagt på mad ud af retter og gryder og pander med Borax som en skrubbe agent.

Ifølge Hints fra Heloise i hendes April 9, 2009 Washington Post kolonne, pulveriseret Afkalkningsanlæg kan bruges til at få gebis, skinnende og rene. For at gøre Heloises protesen rengøring løsning kombinerer 1 tsk af blegemiddel, 1 tsk af pulveriseret skyllemiddel og 1 kop vand. Sættetid proteser i opløsningen i 15 minutter om dagen. Efter iblødsætning, børste, og skyl godt. Heloise advarer denne løsning ikke kan bruges på dental arbejde, der indeholder wire eller metal dele eller støbt-chrome tandproteser eller proteser, der indeholder guld.

I hendes 17 juli 2009 kolonne Heloise anbefaler at bruge Borax til at rense flise injektionsmørtel. Lav en pasta ved hjælp af ¼ kop Borax, ½ kop bagepulver og varmt vand. Anvendelse på injektionsmørtel og krat med en børste. Lad det sidde i ca 20 minutter og skyl.

Vandblødgøringsapparater gøre fremragende toilet skål rengøringsmidler. For at rense og deodorize, drys pulveret skyllemiddel i skålen og tillade sidde i flere timer eller natten over. Næste morgen brug en Toiletbørste til at løsne nogen fast på rust. Flush og din toiletkummen er snavs og rust fri.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com