Hvordan man laver en udendørs bambus vand springvand

July 15

Forbedre sindsro af din have, gårdhave eller udendørs boligareal med bambus springvand du kan gøre dig. Gøre et lille udendørs bambus vand springvand til at sidde i et blomsterbed eller oven på en tabel. Du kan let finde de komponenter af en hjemmelavet bambus vand springvand i de fleste hjem og haven forsyning butikker. Du kan også bruge tørrede bambus stilke fra din værftet for at skabe springvand design.

Instruktioner

•Klippe en 2-tommer diameter bambus stilk i tre separate stykker måling 18 tommer, 14-tommer og 10 inches længe hver.

•Drill 5/8-inch diameter hul igennem én side af 18-tommer lang stilk, 2 inches fra den ene ende. Klip en 1-tommer indskæring i den modsatte ende af den samme bambus stilk, side overfor det borede hul. Klip en 1-tommer hak i den ene ende af 14 og 10 tommer lange bambus stilke.

•Gruppere tre bambus stilke sammen således at 18-tommer-stokken er bagerst og de resterende to stilke er side-by-side i front. Sørg for, at enderne uden hakkene flush.

•Drej bagsiden stilk så at hakket falder direkte over 14-tommer-stokken. Slå 14-tommer-stokken, så hakket falder direkte over 10-tommer-stokken. Slå 10-tommer-stokken, så hakket falder frem, med en 90-graders vinkel fra hak på 14-tommers stilk.

•Klippe en 10-tommer længde af 22-gauge wire. Wrap tråd omkring tre stilke til at holde dem sammen sikkert. Skære en 20-tommer strimler af sejlgarn. Pak og binde sejlgarn to gange omkring ledning til at camouflere det.

•Køre den en perle af vandtæt konstruktion selvklæbende omkring den nederste kant af hver bambus stilk. Bunden er slutningen af stilke uden hakket. Stå stilke på venstre eller højre side af en keramisk fad have. Sørg for, at hak oven på den 10-tommer stilk falder på indersiden af skålen haven.

•Køre den en perle af silikone fugemasse rundt om tre tilsluttede stilke hvor de mødes parabol haven. Tillad klæbemidler til tørre et døgn.

•Strømforbrug i standby en lille nedtynget vand springvand pumpen inde i skålen haven tilstødende til bambus stilke. Køre på el-ledningen over siden af parabol haven bag bambus.

•Klippe en 16-tommer længde af fleksible plastslanger. Passe ene ende af røret over tuden på toppen af pumpen; tape det på plads med gaffatape, hvis passer er løs. Sæt den modsatte ende gennem 5/8-inch hul nær bunden af 18-tommer høje bambus stilk. Forsegle åbningen omkring røret med silikone fugemasse. Tillad fugemasse til tørre.

•Camouflage pumpen, slanger og indersiden basere af parabol haven med dekorative sten. Fyld fadet haven med vand, op til ½ tomme af den øverste rand. Fyld hver bambus rør med vand op til bunden af hakkene. Stik i pumpen. Vandet vil cykle fra parabol haven gennem plastslanger overløb fra stilk 18-tommer til 14-tommer-stokken, derefter i 10 tommer-stokken og derefter tilbage til parabol haven.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com