Hvordan man opbygger et skur på blokke

July 15

Skure og andre små bygninger kan bygges på cement fliser, beton flydebro eller blokke. Bygninger opført på blokke kan være midlertidig eller permanent. Konstruere et skur på blokke reducerer omkostninger og indsats, der kræves til grundlæggelsen af bygningen; imidlertid er skabe stabilitet i dårligt vejr ofret.

Instruktioner

•Stake ud hjørnepunkter af skuret. Bekræft målingerne og kvadratet af bygningen layout. Placer cementblokke på de fire hjørnepunkter og støtte blokke på midtpunktet i hver side af bygningen, hvis siden er mere end otte fødder. Niveau blokke ved hjælp af en streng niveau, således at toppen af hver blok er præcis plan med de andre blokke.

•Build gulv ramme ud af to tommer med 6 tommer tømmer dannet i en perimeter rammen af bygningen med 16 boks negle på hvert hjørne. Marker ud placeringer for gulv bjælker hver 16 inches på center inden for rammen. Søm to tommer af seks tommer strøer i sted, flugter med toppen af rammen, med 16 almindelige søm i hver ende.

•Dæk gulvet bjælker med 1/2 tommer krydsfiner oprette gulvet i skuret. Nail krydsfiner på plads med otte penny negle. Konstruere væg rammer ud af to tommer af fire tommer studs naglet til vandrette karme, også to tommer af fire tommer tømmer, øverst og nederst med 16 boks negle. Sills er vandrette stykker på hver ende af væggen studs. Nail bunden karmen til gulvet rundt om skuret med 16 almindelige negle fordelt omkring 16 inches fra hinanden.

•Sæt spær på top karmen, tå sømning dem på plads med boks negle. Tå sømning indebærer negle drevet i en vinkel gennem siden af spær i øverste karmen. Dække taget med krydsfiner tag beklædningen, sømning på plads med penny negle. Dække væggene med sidespor eller krydsfiner, afhængig af bygningens udformning. Tilføje alle døre og vinduer. Rullesten tag og tilføje enhver udvendig trim nødvendigt for design.

Tips & advarsler

  • Udgravning sod fra nedenstående blokke vil reducere afregning af skur fra nedbrydning af sod som græs og rødder dø fra mangel på lys.
  • Et skur på betonblokke er kun holdes på plads ved hjælp af tyngdekraften. Vind skader på disse slags bygninger er muligt. Ifølge Danny Lipford, er mindre skure, normalt mindre end 200 kvadrat fødder, bygget på blokke.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com