Størrelsen af en brun Vælg Satsuma træ

July 15

Størrelsen af en brun Vælg Satsuma træ

Brown Vælg er en bred vifte af Satsuma tangerine, et kommercielt dyrkede frugt, der er let at skræl og har en søde, saftige smag. Træet er en energisk avleren, der danner en mørk grøn, fyldig baldakin. For et citrus træ er brun Vælg medium til stor i størrelsen.

Samlede størrelse

Brown Vælg Satsuma tangerine er et stedsegrønt træ, der bærer duftende, hvide blomster, der tiltrækker fugle og sommerfugle. Ved modenhed, vil træet nå en højde på 10 til 20 fod og også nå en bredde af lignende proportioner. Da denne sort er også en kraftig producenten og frugt producent, kræver det ofte gødning, især på de fattige jorder.

Historie

Satsuma træet stammer i Kina for over 2.000 år siden. Fra Kina, var træet taget til Japan af munke, hvor det var almindeligt plantet for sine populære frugt. I 1870 ankom af Satsuma i USA, som frø, der blev sendt hjem af en ministers kone bor i Japan. Den brune Marker række Satsuma tangerine blev for nylig udviklet på Louisiana State University AgCenter.

Frugt

Brown Vælg er en hårdfør række Satsuma tangerine, der kan tåle lavere temperaturer end de fleste citrus træer, men ikke for en længere periode. Stor, frodig træet behov fulde sollys, kan vokse godt i en bred vifte af jord og er tørkeresistente. Frugterne er store, saftige og indeholder nogle frø.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com