Hvordan man bruger en nøgle Maker

July 15

Hvordan man bruger en nøgle Maker

Ofte gange vi er leveret med mindre nøgler end vi har brug at tillade adgang til et område, og at vide, hvordan man bruger en nøgle maker giver dig mulighed at have så mange som du måske ønsker. Centrale beslutningstagere kan normalt findes på home vedligeholdelse butikker og populære købmandsforretninger eller supermarkeder. Disse butikker har normalt en person til stede til at gøre nøglen for dig, hvis du har brug for; dog skal du muligvis at vide, hvordan du bruger de vigtigste maker dig selv hvis du er i en fart, eller hvis ingen support er tilgængelig.

Instruktioner

Instruktioner

•Locate en butik med en nøgle maker i nærheden af dig ved at ringe til lokale forretninger såsom Home Depot eller Walmart. Tage den oprindelige eller tilsvarende reservenøgle med dig.

•Pick en tom nøgle, der nøje svarer til den nøgle, du allerede har. Nøgler skal være formet meget lignende og muligvis være samme mærke.

•Sæt den originale nøgle til den centrale maker som angivet på den nøjagtige type af centrale maker du bruger. Maskinen bør lukke på tasten for at gøre et aftryk eller en indledende kopi af nøglen; nogle maskiner vil instruere dig om at indsætte tomme-tasten på samme tid (Se trin 4), så Læs dens instruktioner omhyggeligt.

•Fjern den gamle nøgle og start maskinen med bare den nye nøgle indsat, eller starte maskinen med begge nøgler i det, hvis maskinen instruerer dig til at gøre det. Fjerne noget knyttet til Tom-tasten, før du indsætter det.

•Wait for maskinen for at fuldføre i instruerede afslutning tid (normalt kun et par minutter). Efter klipning lyde stop, vent et øjeblik til at sørge for maskinen har udført sine rutine fuldt ud for at sikre de nye vigtige kampe den gamle nøgle nok til at betjene låsen.

Tips & advarsler

  • Altid søge assistance når tilgængelig.
  • Aldrig fungere en nøgle maker uden eventuelle instruktioner, der er anført på eller i nærheden af den.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com