Tjekliste for brandslukkere

July 16

Tjekliste for brandslukkere

Brandslukkere til hjemmet brug generelt er ABC type og godt for papir, flydende og elektriske brande. Disse er god multipurpose ildslukkere, men de skal regelmæssigt kontrolleres for at sikre, at de fungerer korrekt, når det er nødvendigt. En tjekliste hjælper til at dokumentere de vigtige ting at overveje, når de inspicerer en brandslukker.

Trykmåler

Undersøge trykmåler for at afgøre, om pres fra brandslukker er på det anbefalede niveau. Trykmåleren på en typisk hjemmebrug brandslukker har to behandlinger: fuld eller tom. På en Kidde Multipurpose tør kemiske brandslukker, indstillingen Tom er kodet rød og indstillingen fuld er grønne. Hvis indikatoren måler er i afsnittet rød eller tom, brandslukker genoplades eller erstattet.

Oplysninger Tag

Ser for tilknyttede oplysninger tag, der indeholder datoen for køb, og et sted at logge vedligeholdelse datoer. Inspektioner bør foretages mindst en gang årligt, men helst på månedsbasis. Tag burde liste type ildslukker og en UL godkendelsesstempel. Andre oplysninger om tag kan omfatte model- og serienumre af ildslukker, genoplade kontaktoplysninger, producentens navn og adresse.

Instruktioner og piktogrammer

Sørg for, at vejledningen og piktogrammer er klart synlig og læsbar. Piktogrammer vil vise, hvordan man korrekt bruge en ildslukker og hvilke typer af brande det bliver effektiv for. For eksempel, på en Kidde ABC brandslukker illustrerer piktogrammer, at ildslukker er god til papirkurven, træ, papir, væsker og elektriske brande.

Skader

Inspicere brandslukker for skader. Bekræfte, at ildslukker er ikke rustne, at låsning pin er intakt og at sikret tætning er ubrudt. Dysen har ingen synlige træsko, og etiketter skal være letlæselig og nutid. Undersøge for utætte, korrosion og rust.

Nem adgang

Station ildslukkere uhindret steder. De bør ikke være dækket op eller stuvet i skabene. Placer en ildslukker i nærheden af indgangen og ikke nær et komfur i køkkenet.

Steder

Brandslukker: 101 anbefaler at lokalisere en ildslukker på alle niveauer i et hjem. Køkkener og garager, især bør være udstyret med brandslukkere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com