Hvordan man opbygger tunge opbevaringshylder med 2x4s

July 16

Hvordan man opbygger tunge opbevaringshylder med 2x4s

Organisere dine værktøjer og årstidens rekreation forsyninger i din kælder eller garage med tunge hylder. Opbygge din egen ud af 2 x 4 tommer dimensionelle tømmer på din næste ekstra weekend. Reoler kan bygges ved at gøre rektangler fra tømmer og vedhæfte krydsfiner paneler til dem for reoler overflade. De rektangulære hylder er fastgjort til ben lavet af tømmer til at skabe en robust organisationsenhed for alle dine tunge opbevaringsbehov.

Instruktioner

•Sæt to 2-by-4-by-48-inch bestyrelser parallelt med hinanden, 21 inches fra hinanden, med 2 x 48 tommer side flade på et arbejdsoverflade. Sat en 2-by-4-by-21-inch bord med 2 x 21 tommer side fladt på arbejde overfladen mellem hver ende af 48-tommer brædderne til at danne et rektangel. Dette er en hylde forsamling. Oprette tre mere hylde forsamlinger med de resterende 48 - og 21-tommer lange brædder for i alt fire hylde forsamlinger.

•Kontroller to dæk skruer gennem enderne af 48 tommer lange brædder i enderne af 21 tommer lange brædder i hver fælles til at fastgøre forsamlinger sammen ved hjælp af en skrue pistol.

•Align en krydsfiner panel på toppen af hver hylde forsamling så at kanterne i linje flugter med de udvendige kanter af forsamlingen. Fastgør hvert panel til hylde forsamling med flush-trim dæk skruer jævnt fordelte hver 2 inches omkring en rektangulær ramme, ved hjælp af en skrue pistol.

•Measure op 12 inches fra den ene ende af 2-by-4-by-96-inch bestyrelser. Markere målingen med en blyant. Måle op 36, 60 og 84 inches fra herpå samme på hver af de 96-tommer lange brædder og markere målingerne. Disse er ben bestyrelser for hylderne. Mærkerne er placeringen for den nederste kant af hylde forsamlinger.

•Lay hylde forsamlinger på arbejde overfladen med 4 x 48 tommer side flad på overfladen, således at den 24-tommer side står lodret. Space hylde forsamlinger på de målinger, som du markerede i ben bestyrelserne langs bordpladen.

•Align benet boards med den 4-tommer side fladt mod 4 x 24 tommer side af hylde forsamlinger i hvert hjørne, så der flugter med yderkant af hylde assemblies uden for kanten af benene. Line op blyant mærker på benene med den nederste kant af hylderne. Køre dæk skruer gennem benene ind hylde assemblies ved hjælp af to skruer på hver fælles til at fastgøre reolen sammen.

•Strømforbrug i standby opbevaring hylde forsamling oprejst, så at det står på 2 x 4 tommer ender af benene. 12-tommer rummet under den nederste hylde vil beskytte opbevaring elementer fra fugt på gulvet og også vil give nem adgang uden at du behøver at bøje ned for langt.

Tips & advarsler

  • Justere størrelsen af opbevaringshylder at rumme størrelsen og behov for dit space.
  • Bære øjenbeskyttelse, når du arbejder på træ projekter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com