Forskellige typer af Wire hegn

July 16

Uanset om du har én by masse eller 500 landdistrikter hektar, på et tidspunkt du vil sandsynligvis overveje at installere et hegn. Afhængigt af dit formål i opbygge dit hegn, giver forskellige typer af wire hegn en række populære og billige muligheder. Nødvendige redskaber er simple: wire, Hjørnestolperne, bandage indlæg, line indlæg, læderhandsker, en post hul gravemaskine, hæfteklammer, fægtning tænger og en wire båre. Brug disse værktøjer, kan du konstruere forskellige typer af wire hegn, der vil vare i årevis, beskytte dine dyr og øge din egenskabsværdi.

Overvejelser

Forskellige former for wire hegn har forskellige styrker og svagheder, der skal overvejes, når du vælger den bedste hegn. Tænke over, hvad du forsøger at indeholde eller holde ude med hegn; en hest har brug for en anderledes hegnet end en ged eller en have. Beløbet du ønsker at bruge, samt hvor lang tid, du har brug for hegnet, hjælper også smal nede den mest passende type hegn til at installere. For eksempel, selv om en vævet ståltrådshegn koster mere i første omgang, kræver det mindre daglige vedligeholdelse end andre typer af wire hegn.

Indlæg

Hegnspæle bruges til at understøtte hegn materiale kommer i en række forskellige typer og stilarter. Træ og stål er to mest almindelige post materialerne. Når du vælger træ indlæg, skal du enten vælge en bred vifte af træ, der er naturligt resistente over for forfald eller en, der er presset behandlet for at hjælpe med at bevare skoven. Pres behandle træ indlæg øger levetiden for en post fra 5 år til 30 år, giver du et længerevarende hegn. Længder og diametre af træ indlæg varierer, afhængigt af den begravede dybde og styrke, som du har brug for dit hegn. Stål indlæg, der kommer i længder fra 5 fødder til 8 fod, typisk koster mere end træ indlæg. Du kan veksle træ og stål linje stillinger, en populær praksis, der sænker hegn omkostninger og maksimerer styrken af dit hegn.

Vævet tråd hegn

Vævet tråd hegn består af lodrette og vandrette tråde knyttet til hinanden i 6-tommer eller 12-tommer intervaller. Normalt giver 36 inches eller 48 inches høj, vævet tråd hegn en solid ståltrådshegn, der indeholder de fleste arter af husdyr og holder ud rovdyr. Med en højere indledende investeringsomkostninger, vævet-wire hegn holder længere end andre typer af wire hegn. Du kan køre en enkelt streng af pigtråd langs toppen og bunden af dit vævet tråd hegn til at afskrække rovdyr fra at forsøge at klatre over eller grave under dit hegn.

Pigtråd

En pigtråd hegnet består af tråde af wire snoet sammen i en ledning med modhager fremspringende 4 - eller 5-tomme mellemrum. Disse modhager afskrække dyrene fra at forsøge at komme igennem hegnet. Pigtråd er tilgængelige i en række størrelser og mønstre. Du kan konstruere en pigtråd hegnet ved hjælp af fem delområder af pigtråd, du hæfte stillinger med jævne mellemrum at danne dit hegn.

Høj-trækprøven Wire

Høj-trækprøven wire er den billigste wire fægtning indstilling. Du kan konstruere et high-trækstyrke, ikke-elektriske hegn ved hjælp af otte tråde af 12,5-gauge glat tråd. En anden mulighed er at konstruere en høj-trækprøven ståltrådshegn, der bruger elektricitet til at holde dyr ind eller ud. En elektrificeret, høj-trækprøven ståltrådshegn bruger typisk fem tråde af glat tråd; tre indsatsområder er fyldt med energi og to er ikke. Med et elektrificeret, høj-trækprøven ståltrådshegn skal du købe en energizer for at levere elektrisk energi for at oplade dit hegn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com