Projekt på Bean planter vokser i forskellige jordtyper

January 21

Projekt på Bean planter vokser i forskellige jordtyper

Bean planter er nemme at dyrke og tage minimal tid at spire, hvilket gør dem et godt valg for klasseværelse eller individuelle projekter. Uanset barnets alder lærer bønne planter i forskellige jordtyper hende om videnskab, matematik, natur og forurening. Ældre børn kan gøre mere tilbundsgående evalueringer og observationer.

Forberedelse

Diskuter hvordan planter vokser, hvad de skal og de forskellige typer af jord. Indsamle forskellige typer jord som sand, muld, ler, pottemuld, kompost og grundfjeld. Hvis det er muligt, tage børnene på en ekskursion til at indsamle forskellige typer af jord.

Projekt

I små, separate beholdere, har de børn plantefrø i hver af jordtyper. Ud over de forskellige typer af jord, kan du have børn bruger forskellige typer af bønner. Holde en vækstkurve for hver plante til at spore vækst på forskellige stadier. Du kan også bruge små mængder af jord i en plastik zip-lock pose tapede til vinduet i stedet for containere.

Opfølgning

Har børnene undersøge plantevækst fra hver jordtype. Har dem sammenligne hvilke jord voksede de hurtigste, langsomste, største, mindste og bedste planter. Spørg børnene til at identificere, hvad der har forårsaget forskellen i planternes vækst. Prøv at bestemme andre elementer, der ville påvirke planternes vækst som lys, varme og fugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com