Den gennemsnitlige højde af en Kousa kornel

July 16

Den gennemsnitlige højde af en Kousa kornel

Et træ, der kan forventes at vokse et gennemsnit på 10 fødder i 15 år, Kousa Kornel er hjemmehørende i Japan, Korea og Kina, med Arbor Day Foundation rapportering at det først var registreret som vokser i USA i 1875. Det producerer levende farver fra forår gennem fall.

Avergage højde

Træet kousa kornel (Cornus kousa) vokser til en gennemsnitlig højde på mellem 15 og 25 fødder, med en baldakin spredning af ca 25 fødder. Denne blomstrende træ anses en langsom til medium producenten, som ifølge Arbor Day, betegner et træ, der vokser et gennemsnit på 13-24 inches hvert år. Danner en afrundet form, er det velegnet til udplantning i nærheden af bygninger, mure og utility linjer.

Hårdførhed

En prydplante, landskab træ, kousa Kornel er hårdfør til U.S. afdeling i landbrug hårdførhed zoner 5 til 8, et område, der omfatter meget af landet bortset fra de ekstreme nordlige og sydlige stater. Det producerer hvide blomster i foråret og forsommeren, at vige for lilla eller scarlet blade i efteråret. Bladene vokse til en gennemsnitlig længde på mellem 2 og 4 inches.

Miljø

Kousa kornel vokser oprejst i sine tidlige år, så begynder at udvide og filial vandret med modenhed. Den gennemsnitlige højde af træet kan blive påvirket af miljøhensyn; det værdsætter fuld solskin med en blanding af delvis skygge og nyder jorden med et gennemsnitligt indhold af fugt. Træet er lidt tørke-resistent og trives i Sure, lerede, sandede og veldrænet jord. Barkflis kan placeres under baldakinen for at bevare jordens fugtighed.

Sjov fakta

Træet producerer en Rosa-røde frugter i September eller oktober, der er spiselige og ligner i udseende til en hindbær, selvom gartnere kan finde, at det er lidt af en affald problem. Ud over at fungere som et fint landskab modellen, kan kousa kornel også nydes for dyrelivet det trækker, med fugle og egern ofte nyder de frø og frugter af træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com