Tilstoppede vand linjer til toiletter

July 17

En tilstoppet vandlinjen ikke kun påvirker den toilet ydeevne, det vokser nemt ind i en irriterende distraktion, hvis det ikke er repareret. Lokalisere, fjernelse og rengøring en tilstoppet vand linje er en grundlæggende reparation, som de fleste boligejere sandsynligvis kan udføre.

Om vandlinjen

Se nedenunder tanken på toilettet venstre side til at finde vandlinjen. De fleste nyere linjer er fleksible, flettet slanger, men andre typer er lavet af enten plastik eller metal. En større slip møtrik den ene ende af linjen lægger på bunden af tanken. Hvad møtrikken faktisk lægger er bunden skanken af udfylde ventil, som ligger direkte over det inde i tanken. Mindre møtrikken på linjen 's anden ende tillægger stopventil, som du kan dreje til venstre eller højre, så du kan ændre trykket af vandet der træder toilet tank.

Erkendelse af et Problem

Hvis det toilet vandlinje er tilstoppet, vil du bemærke det efter hver gang på toilettet er skyllet. Strømmen af vand vanskeliggøres, da det rejser til toilet tank, forårsager en længere periode for tank til at modtage den rigtige mængde af vand, før de udfylde ventil inde slukker. Sikre at spærreventil er helt åben først så du ved nok vand flyder fra forsyning rør.

Rengøring af linje

Det første skridt i rengøring ud en tilstoppet vand linje er at beskytte mod vand sprøjtning eller løbe over gulvet og over dig. Twist spærreventil hele vejen til højre, som slukker enhver vandstrømmen. Hvis du ikke helt slå spærreventil til højre, slå fra den primære vandventil, normalt uden for. Skylle toilettet og hold håndtaget, så mere vand afslutter tanken. Opsuge den resterende tank vand med et tykt håndklæde. Nu plejer vand sprøjte ud af afspærring ventil eller hælde fra tank, når du fjerner vandlinjen. Frakoble den linje form ventilen og tank ved hjælp af en skruenøgle. Køre vand gennem linjen at skylle snavs, og installere det tilbage på plads.

Clearing udfylde ventil

Vær opmærksom på at hvis linjen vand er tilstoppet med snavs, udfylde ventil inde i tanken er normalt tilstoppet så godt. Når du installerer vand linje tilbage på spærreventil og på bunden af udfylde ventil, fjerne toppen af udfylde ventil enten med hånden eller en skruetrækker. Hold en plastik kop eller hånden cupped over toppen af udfylde ventil, og lidt Drej spærreventil til venstre, så vandet til at flyde op gennem vandlinjen og udfylde ventil. Skylle ventilen ud i et par sekunder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com