Weed & Lily Pad kontrol for damme

July 17

Weed & Lily Pad kontrol for damme

En haven Dam tilføjer interesse til din udendørs beboelsesrum og akvatiske planter er en del af dette miljø. Desværre, ukrudt og lilje puder i en dam ofte vokse, og gengive hurtigt, hurtigt at komme ud af kontrol. Hvis tilbage til at vokse og formere overtage disse planter din Dam miljø, kvælning, andre planter og reducere plads til dyreliv og vand.

Kemikalier

Dam behandling kemikalier eller akvatiske herbicider er en metode til at kontrollere ukrudt og lilje puder i din dam. Disse kemikalier poison planter, forårsager dem til at dø og stoppe trives i din dam. Brug disse typer kemikalier med forsigtighed, da de kan være giftige for dyrelivet i din Dam, er giftigt ved et uheld indtagelse af mennesker eller dyr og kan skade de planter, du vil beholde i din dam. Læs kemiske flaskeetiketter omhyggeligt for at afgøre, om dette kemikalie er rigtige for din Dam miljø.

Beluftning

Beluftning, eller øge iltindholdet i din Dam, forbedrer vandets kvalitet og gør Dam miljø ugæstfri på akvatiske ukrudt. Beluftning kan opnås gennem brug af elektriske pagaj hjul, pumper eller luft blæsere. Mens nogle beluftning er gavnligt for fisk og dyreliv i dammen, kan øge iltindholdet i dammen for hurtigt faktisk dræbe fisk i dammen.

Biologisk bekæmpelse

Ved hjælp af fisk er en effektiv, miljøvenlig middel til biologisk bekæmpelse af din akvatiske ukrudt og lily trædepuder. Visse typer af fisk, såsom græs karper, tærer på vandplanter. Fiskene spiser eller ødelægge nok af planterne for at holde dem under kontrol. I tilfælde af lilje puder spise fisk væk på stængler af planter samt puder, dræbe dem ud i dammen.

Byggeri

Konstruere din Dam, så at siderne af dammen skråner stejlt, aldrig at lade vandet langs banker bliver mindre end 2 inches dyb. Lavt vand rundt i periferien af dammen havnen voksende ukrudt. Ukrudt vokser i de lavvandede farvande og derefter spredt sig til det dybere vand i dammen og overhale det. Korrekte Dam konstruktion forhindrer ukrudt opstår i første omgang.

Manuel fjernelse

Lilje puder og akvatiske ukrudt har stængler og dybe rødder, der vokser i bunde af damme. Hvis det er muligt, grave rødderne og trække som mange af ukrudt som muligt. Undervands weed kuttere er en anden mulighed. Opfører sig som en undervands plæneklipper, disse weed kuttere skive væk på ukrudt og lily pad planter med blade, dræbe dem og letter fjernelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com