Hvordan man dyrker Hibiscus for te derhjemme

July 17

Hvordan man dyrker Hibiscus for te derhjemme

Dybt røde hibiscus te er lavet af en infusion af hibiscus blomst bægerblade og har et højt C-vitamin, blandt andre vitaminer og mineraler, og er naturligvis en mild diuretikum. Det er beruset rundt om i verden, enten varmt eller koldt og nogle foretrækker at tilføje krydderier og forsøde syrlig smag til med sukker. For at gøre din egen hibiscus te fra bunden, skal du først vokse blomsterne. Her er hvordan man dyrker hibiscus og tørre ud delene af blomsterne du bliver nødt til at lave te.

Instruktioner

•Vælg typen af hibiscus blomster du ønsker at vokse. Der er mere end 200 kendte arter af hibiscus blomster i verden, men de arter, der hyppigst anvendes til te er hibiscus sabdariffa. Erhverve frø fra en planteskole eller frø distributør. Økologiske frø er at foretrække.

•Plant frø engang mellem midten af maj og begyndelsen af juni. Det er bedst at starte dem i børnehave senge eller veldrænet containere i et beskyttet vokse værelse, hvis du bor i et køligere klima. Hvis du bor i et varmt klima kan du starte rettigheden frø i jorden. Disse blomster som varme, fugtige klima og ikke vil overleve et frost. I Julia F. Mortons bog "Frugter af varme klimaer" foreslår hun, at blomsterne blomstre bedst i temperaturer fra 60 til 90 grader Fahrenheit.

•Kapacitet frøene regelmæssigt hvis du bor i en region, der får lidt regn, men ikke oversvømme dem, simpelthen holde dem fugtig på alle tidspunkter. Hvis du har startet frøene i børnehave beholdere kan du transplantation dem til en udendørs seng, når de er omkring 4 inches høj.

•Overvåge dine planter så at du kan vælge calyces (bægerblade) på det rette tidspunkt. De kan tage alt fra 3 til 5 måneder at modne til plukning afhængig af dit klima.

•Pick hvert bæger, som vil være tørret til brug for at lave te, når de er modne. En calyx eller ydre flok blade beskytte bud af blomsten vil se lyse og skinnende, når du er klar. Disse synes stor og klar efter den faktiske blomst er faldet. Du bør kunne bare snap off dem, der er klar. Dem i bunden af anlægget vil højst sandsynligt blive klar først.

•Wash de plukkede calyces og tørre dem i solen eller i et tørreskab.

•Sæt en håndfuld tørrede hibiscus stykker i en silke pose og sted i et krus. Hæld kogende vand over det og lad stejle flere minutter. Tilsæt sukker, hvis du kan lide og drikke varm eller kold.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com