Dracaena Marginata spredningsmetoder

July 17

Madagaskar Dragontree eller rød-kant dracaena (Dracaena marginata) er en fælles stueplante, der er let at vedligeholde og producerer særprægede løv. Bladene er lige og smalle og udstille et udvalg af farver, afhængigt af sort. Generelt denne plante rødder nemt fra stiklinger taget fra den smalle, åset stængler eller grønne tips. Planter i sidste ende nå 10 fod i højden, med sværd-lignende blade i skinnende farver. Formering af frø er sjældne, som planter kun producerer frø, når de opnår modenhed og blomst på ti år.

Stængelstiklinger

De fleste dracaenas er vokset fra stængelstiklinger taget fra tips eller stammer (spanskrør). De bedste stiklinger er sunde tips, ideelt for ny vækst, der er 2 til 3 inches lang. Nederste blade fjernes inden de lægges i jord for rodnet. Den sårede tip er dyppet i rode hormon, hvis det er en større skæring. Jorden bør være godt dræning og fugtig og placeret i en lyse, varme placering på omkring 75 til 90 grader F. forvente rode i omkring seks uger.

Sukkerrør stiklinger

Sukkerrør eller stilk stiklinger kræver en anderledes proces end tip stiklinger, fordi de generelt mangler løv og udplantes forskelligt. Centrale stængelstiklinger, 2 til 3 inches lang, er lagt vandret ind i pottemuld mix. Dypning i en rode hormon kan først øge rode succes. De er skubbet ind i jord og surround jorden trykkes ned. Med regelmæssig vanding og en solrig placering samt varme temperaturer mellem 75 og 90 F, er bedste vækst og hepper opnået.

Pleje

Tolerant af lav lys og tør jord, dracaena marginata trives med lidt vedligeholdelse. Den trives godt både indendørs og ud, i fuld sol eller de dårlige lysforhold i et hus. Ideel jord er en blanding af sphagnum, ler og sand og en pH-værdi, der er let syrlig, mellem 6.0 til 6,5. Jernmangel opstår ofte over 7,0. Foder med afbalanceret gødning og vand løbende, om planterne er tørke tolerant. Planter foretrækker beskyttelse mod vind og temperaturer under 50 F, da disse to faktorer sammen kan skade planterne.

Anvender og sorter

Vokse denne art som en bemærkelsesværdig, opretstående stueplante eller plante udendørs i en stor container, hævet planter eller som en prydplante modellen. Den Tricolor kultivar producerer grønne blade med elfenben striber og rød kant, hvilket skaber en farverig og bemærkelsesværdig effekt. Colorama udstiller tilsvarende forskellige farveskemaer. Disse sorter blev fremstillet til pryd værdi og mangel på klorofyl og vigor. Plant kun i lyse steder indendørs.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com