Sådan Fix en pukkel i laminat gulve

July 17

Laminat gulve er et kompositmateriale udviklet som et billigt alternativ til traditionelle hårdttræ. Det er belagt med et papir øverste lag, der har udskrevet til at ligne træ korn, derefter toppet med en beskyttende urethan sealer. Fordi laminat ikke er lavet med ægte træ, kan det ikke slebet eller refinished for at reparere beskadigede steder. En af de mest almindelige tegn på skade på et Laminatgulv er en hævet område, eller pukkel, langs en eller flere af plankerne. Dette kan repareres, ved hjælp af flere forskellige teknikker afhængig af årsagen til skaden.

Instruktioner

Mislykkede klæbemiddel

•Evaluate om denne pukkel er forårsaget af en fejl i den laminatgulve selvklæbende. Hvis du går på tværs af det hævede område og føler det komprimere under dine fødder, det er sandsynligt at pukkel er relateret til gulvbelægning limen. I nogle tilfælde kan et område af fugt eller snavs på undergulvet forhindre limen limning med gulvet. I dette område, vil gulvet ikke sidde på undergulvet og vil i stedet danne en hævet bump.

•Purchase en laminat reparationssæt fra din lokale hjem forbedring butik. Dette produkt er designet til at løse problemer med laminatgulv lim, og kan bruges til at lave pukler forårsaget af lim fiaskoer.

•Drill et hul langs bestyrelsen i det beskadigede område. Størrelsen og placeringen af dette hul vil variere afhængigt af de kit, du har valgt.

•Inject den flydende lim fra kit gennem hullet i din laminat. Når alle lim har været injiceres, placere en tung genstand over denne del af ordet for at holde laminatet på plads, mens limen tørrer.

•Tillad gulvet for at tørre natten over, så fyld hullet du boret med træ kit. Anvende en smule af matchende træ pletten til at hjælpe skjule hullet.

Om fastsættelse af pukler i undergulvet

•Tjek, om din laminat skader er på grund af en bule på overfladen af undergulvet. Hvis du går på det hævede område og det ikke udbytte under dine fødder, er det mest sandsynligt forårsaget af noget under laminatet.

•Anvend en rundsav til at skære igennem midten af beskadigede bestyrelsen fra ende til anden. Saven skal indstilles til højden af laminatet.

•Fjern den afskårne del af laminat af nysgerrige det ud af åbningen med en hammer og mejsel. Tage disse stykker af laminat til din lokale gulvbelægning forhandler og købe en laminat plankegulv, der matcher finish på resten af gulvet. Du kan også have nogle sidesten planker fra din oprindelige Laminat Gulvbelægning installation, der kan bruges til reparation job som denne.

•Undersøg undergulvet under planken du fjernet. Kigge efter rester, der kan forårsage pukkel og fjerne hvis muligt. Hvis der er ingen rester i syne, tjekke gulvet med dit niveau at finde hævede områder. Grind rejst væk områder på et betongulv, brug af en vinkelsliber. På en træ undergulv, fjerne disse høje steder med en sander eller gulvet høvl. Ren væk alle slibning støv og snavs, før du fortsætter.

•Klippe udskiftning laminat bord, så du vil være i stand til at passe det ind i hullet. Brug din rundsav til at fjerne bunden af groove-stik på kanten af brættet.

•Applicer laminat lim på bagsiden af udskiftning bord og sætte det ind i åbningen på gulvet. Sted søm langs den øverste kant af bestyrelsen til at oprette forbindelse til de tilstødende planker. Fylde neglen huller med træ kit blandet med en matchende pletten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com