Forskel mellem damp & vand til vasketøj

July 18

Forskel mellem damp & vand til vasketøj

Ligesom de fleste typer af Hjem apparat teknologi forbedres vaskemaskiner konstant. En af de større nyskabelser i de seneste år er indførelsen af damp-baserede vask cyklusser i vaskemaskiner. Disse maskiner har fordele og ulemper i forhold til de mere traditionelle vand-baserede maskiner, og shoppere til et nyt vaskeri sæt bør huske disse fordele og ulemper på.

Normal vask

I en normal vaskemaskine kombinerer vand med sæbe for at dykke og mætte tøj med rengøring blandingen. Tøj er derefter rystes grundigt, skylles med rent vand for at fjerne sæberester fra tøj og derefter spundet tør. Dette er den proces, der anvendes af både foroven og nederst-loading vaskemaskiner, der bruger vand.

Damp bilvask

En damp bilvask er gjort ved hjælp af en speciel steam-baserede vaskemaskine. Nogle damp vaskemaskiner bruge damp til at bistå med en regelmæssig vask, mens andre har helt separat cyklusser, der damp bilvask kun. Damp er lavet og blandet ind i maskinen for at rense dybt ind i tøjet. Den samlede temperatur af en damp bilvask er varmere end de fleste skylninger med vand. Dette gør en cyklus, der renser tøj bedre end de fleste almindelige vasker.

Omkostninger

Omkostningerne ved damp vaskemaskiner er noget, der skal overvejes langsigtet. Damp vaskemaskiner omkostningerne mere op foran end almindelige vaskemaskiner. Lignende modeller med damp indstillinger koste sandsynligvis mindst $200 mere end de kun vand-ækvivalenter (fra juli 2011). Imidlertid bruger damp maskiner mindre vand end gammeldags maskiner. Over tid skal besparelser på vandregningen også regnskabsføres i den langsigtede samlede ejeromkostninger.

Grønnere maskiner

Sammen med koster færre penge gennem minimeret vandforbrug er damp-baserede vaskemaskiner også bedre for miljøet. Mængden af vand forbruges i en belastning er typisk mindre end der forbruges af andre typer af vaskemaskiner. Damprensning også giver folk mulighed at rengøre tøj, der typisk kræver Renseri. Renseri kræver brug af flere yderst giftige kemikalier, som kan undgås gennem Damprensning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com