Menneskelige anvendelser for tang

July 18

Menneskelige anvendelser for tang

Tang vokser rigeligt i havet. Der er flere forskellige slags tang. De er uundværlige til havet liv som de leverer væsentlige gerne mad og steder af husly for nogle dyr. Overraskende, men kan Tang også være meget nyttige for mennesker.

Tang i maden

En af de mest almindelige anvendelser af tang for mennesker er i mad. Det er meget nærende og omtales ofte som en super mad. Tang er rige på vitaminer og mineraler som jod, calcium og vitaminer A, C og B12. Tang er rige på protein og lavt fedtindhold. Japanske retter udnytter de nærende egenskaber af tang.

Andre fødevarer og drikkevarer som is, vin og øl indeholder derivater af tang som natriumalginat, carrageenan eller agar. Et diasshow af The Huffington Post på anvendelser af tang siger, "Det er også bruges til at fortykkes og stabilisere alt fra saucer, sirup og supper til mayonnaise, salatdressinger og yoghurt."

Tang i kosmetik

Kosmetik og personlig pleje branchen har også benyttet sig af tang. Oplysningerne i The Huffington Post diasshow rapporter, "de samme Tang ekstrakter anvendes i fødevarer er også almindelige ingredienser i lotion og cremer." Tang ekstrakter tjene som bindemidler i produkter som tandpasta, lotion, sæbe og shampoo. Tang menes at være gavnlig for huden og har anti-aging effekter.

Tang i lægemidler

Tang er også i visse lægemidler. Tang kan hjælpe med at helbrede sygdomme og tilstande, der er forårsaget af en jodmangel, herunder struma eller en hævede skjoldbruskkirtlen. Huffington Post siger, "Forskning har fundet, at denne tangekstrakt er yderst effektiv til at forebygge HPV, den mest almindelige seksuelt overførte infektioner i USA, og kilden til de fleste tilfælde af livmoderhalskræft." Undersøgelser tyder også på at Tang kan hjælpe i kampen mod HIV og herpes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com