Træ barkflis typer til legepladsen

July 19

Træ barkflis typer til legepladsen

Consumer produkter Safety Commission (CPSC) erklærede---en 2001 legeplads skade undersøgelse---at kun 9 procent af hjem legepladser bruge nogle type stødabsorberende jorden dækker, såsom træ barkflis, selvom græs og snavs ikke beskytter mod skade i falder. Den kritiske højden på din legeplads---den højeste del, der er tilgængeligt for børn---hjælper med at bestemme den sikreste type og dybde af træ barkflis at bruge.

Træ Fiber

Træ fiber er et blødt, kørestolsbrugere dækker for legepladser, der består af de bløde eller stumpe ender af hakkede træ. Det er normalt halvdelen til en tomme lang og opfylder CPSC standarder for legeplads overfladebehandling. Manipuleret træ fiber bestemmer størrelsen af træstykker, gør det muligt fiber til "Strik" sammen, giver en fast, blødere, springier overflade. Fibar brand manipuleret træ fiber også, at vand vil passere lige gennem sin barkflis, gør det muligt for legeplads brug lige efter det regner. regn.

Ukomprimeret træ fiber dækker anses for sikker i en kritisk højde af seks fødder, når installeret til en seks-tommers dybde, syv fod i en ni-tommer dybde, eller større end tolv fod på en tolv-tommer dybde. Når komprimeret, træ fiber er betragtes som sikker til en kritisk højde af seks fødder.

Træflis

Flis er en manipuleret træ fibre fremstillet af 100% virgin træ. Da de ikke indeholder nogen genvundet materiale, de indeholder ikke nogen metal eller andre tilsætningsstoffer, usunde og betragtes som sikre til legeplads brug. Træflis opfylder CPSC sikkerhedsstandarder for legepladser.

Ukomprimeret træflis betragtes som sikkert for en kritisk højde af syv fødder når monteret på en seks-tommers dybde, ti fod i en ni-tommer dybde og elleve fødder på en tolv-tommer dybde. Komprimeret træflis er bedømt til at være sikkert at ti fødder når installeret ni-tommer dybde.

Strimlet Bark Mulch

Strimlet bark mulch består af bløde, strimlet stykker af træ bark. Det giver en blød landing for falls, kan det bryde ned mere hurtigt og skal udskiftes mindst en gang om året. Ukomprimeret strimlet bark mulch anses for sikkert at en kritisk højde af seks fødder når installeret til en seks-tommers dybde, ti fod i en ni-tommer dybde og elleve fødder på en tolv-tommer dybde. Komprimeret bark mulch er sikkert til en kritisk højde af syv fødder når installeret til en ni-tommer dybde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com