Træ Aloe

July 19

Træ Aloe

Træ aloe (Aloe barberae) er en blomstrende saftige i Aloe slægt, en gren af familien Asphodelaceae. Denne høje, forgrenede aloe er ofte inkluderet i saftige haver og subtropiske landskabspleje ordninger.

Oprindelse

Træ aloe er naturligt hjemmehørende i den østlige kyst af Syd Afrika og det sydlige Mozambique, hvor den blomstrer i skovklædte kløfter og kystnære bush. I sit fædreland, er træ aloe benævnt Boomaalwyn.

Beskrivelse

Træ aloe kan nå en moden højde på 60 fod, med en trunk diameter på 10 fødder. I mange tilfælde, men det er meget mindre, og kan endda dyrkes i en potte indendørs eller på terrassen. Træet har glat, grå-brune bark og mange grene. Hver gren er kronet med en roset af overordnede, lance-formede, tykke grønne blade. Disse rosetter er ens i udseende til aloe vera plante, træ aloe bedre kendte fætter. Om vinteren vises prangende klynger af rørformede røde og orange blomster. På den sydlige halvkugle er disse blomster knyttet til juleferien.

Vækstbetingelser

Træ aloe er hårdfør i USDA plante hårdførhed zoner 9 til 11. Det foretrækker mild, subtropiske klima med sommer nedbør. Lidt vand er påkrævet i vinter. Temperaturer under 50 grader Fahrenheit kan skade planten. Fuld sol til let skygge er at foretrække.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com