Hvordan rengør jeg nye beton til maling?

July 19

Maleri en ny betonplade er en fantastisk måde at tilføje farve og stil til din terrasse. Hjem forbedring butikker sælger specielt formuleret konkrete maling, som kan være tonet i enhver farve du ønsker. Processen af maleriet beton er enkel nok for en DIY novice at forsøge, men der er nogle forberedelse skridt til at følge før du går i gang. Betonen skal være meget ren at sikre de bedste mulige resultater for din udendørs projekt.

Hærdning proces

Sørg for, at betonen har haft tid til at helbrede før du forsøger at male ny beton. Hærdning vil øge styrken og holdbarheden af beton og bidrage til at undgå fremkomsten af små revner i overfladen af betonen. Beton tager mellem fem og syv dage til korrekt helbrede ifølge foreningen Portland Cement. Det betyder, at du skal vente mindst en uge før du forsøger at male overfladen af betonen.

Rengøring

Beton skal renses grundigt, før du forsøger at anvende maling. En højtryksspuler bør være tilstrækkelige til at fjerne snavs fra ny beton. Bruge en scrub pensel og varmt sæbevand til at skrubbe konkrete, hvis du ikke har adgang til en højtryksspuler. Skyl væk enhver resterende sæbe med en haveslange før tillader betonen til at tørre helt. Fedtede pletter på betonen kan fjernes ved at anvende en blanding af lige dele eddike og vand på stedet med en gammel tandbørste.

Når betonen er meget snavset, eller har olie og fedt pletter, der fortsætter efter grundlæggende rengøring, skal du anvende en opløsning af trinatriumphosphat. Bære beskyttelsesdragt, handsker og sikkerhedsbriller, når du arbejder med trinatriumphosphat, da det kan forårsage hud- og øjenirritation. Rør 1/4 kop af trinatriumphosphat i en gallon vand i en spand og bruge en scrub pensel til at anvende blandingen direkte på betonen. Særlig opmærksomhed til enhver naturligvis fedtede pletter. Tillad trinatriumphosphat at hvile på beton i cirka fem minutter for at give det tid til at arbejde. Skyl konkrete grundigt med en effekt spændeskive til at fjerne alle spor af den trinatriumphosphat. Undladelse af at skylle væk denne kemiske helt kunne få det til at reagere med og beskadige maling anvendes til beton.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com