Tea Tree olie til at dræbe Pantry skadedyr

July 20

Tea Tree olie til at dræbe Pantry skadedyr

Tea tree olie er afledt af bladene af melaleuca alternifolia plante. Det bruges i alternativ medicin til at behandle og forebygge infektioner. Men det er også bruges til at dræbe fælles spisekammer skadedyr og larver, som møl. Når du bruger denne olie, er det vigtigt at bære handsker. Selv om det er naturligt, kan det forårsage hudirritation. Det bør ikke også indtages af mennesker. Holde det væk fra små børn og dyr.

Instruktioner

•Opret en rengøring blanding ved at købe te træ olie fra en naturlige fødevarebutik. Følg instruktionerne for at blande olie. Dette indebærer sædvanligvis ca 10 dråber af tea tree olie pr. quart af varmt vand. Dyp en klud eller køkkenrulle i blandingen og vaske ned alle ujævnheder i dit spisekammer at slippe af med pantry skadedyr og deres æg.

•Vælg færdigpakkede blander ved at købe pantry skadedyrsbekæmpelse mordere lavet med tea tree olie fra din lokale hjem forbedring butik. Disse rengøringsmidler er normalt findes på naturlige rengøring midtergangen. Følg producentens anvisninger nøje, som normalt indebærer sprøjtning ned de ramte overflader og aftørre ren. Give dit hjem helt luft ud efter brug af spray. Selv om tea tree olie rengøringsmidler er normalt ikke-giftige, er blandingen duftende. Hvis en person i dit hjem er følsomme over for dufte, kan det forårsage hovedpine.

•Tør overflader. Efter aftørring ned dit spisekammer, fristes du muligvis til at sætte din mad tilbage. Før du gør dette, tjekke din mad til angreb. Hvis maden er i en boks eller plasticpose, kan pantry skadedyr ofte spiser gennem emballage, hvilket betyder, at maden kan være inficeret. Dåsemad er ikke i fare. Tillad alle overflader af dit spisekammer tørre fuldstændigt. Sætte dine varer tilbage i pantry og se nøje at forhindrer re infestation.

•Prevent fremtidige angreb fra oprettelse af et hjem i dit spisekammer af gør dit pantry mindre indbydende. Hvis du spilder mad i din skabe, rense det op straks. Mange pantry skadedyr trives på fødevarer som korn og hundemad. Tørre ned dit spisekammer med varmt vand og en husstand vaskemiddel regelmæssigt. Dette får slippe af med krummer, der gør et nice måltid for skadedyr. Kig på dine fødevarer regelmæssigt. Hvis du finde angrebne fødevarer, smide dem lige. Opbevar alle fødevarer i glas eller plastik hermetisk lukkede beholdere.

Tips & advarsler

  • Brug foring i dine skabe, hvilket gør rydde op lettere.
  • Undgå at holde store mængder af fødevarer ved hånden. Dette hjælper med at minimere din rene op, hvis du får en fremtidige angreb.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com