Hvordan til at grave et hul med en Caterpillar

July 20

Hvordan til at grave et hul med en Caterpillar

Udgravning huller er en proces, der bliver meget lettere, når du begynder at bruge mekaniserede udstyr. For enhver udgravning, der er større end 3-fødder-pladsen, er den bedste måde at gå om at grave det at bruge en gravemaskine. Dette gælder også for hårdt, stenede eller ler-rige jord. Caterpillar gravemaskiner er nem at betjene og meget god til at grave huller.

Instruktioner

•Dit gravemaskine skal være i god stand, med ingen mekaniske defekter. Tanken skal være tilstrækkelig fuld af dieselolie til jobbet. Tænd det og køre det tilbage og frem et par fødder et par gange, løft scoop arm og nedbøjning det ud, så i. Forsøg at løfte noget tungt i scoop.

•Forbered site af dit hul. Klart markere det ud og kontrollere, at der er ingen underjordiske rør eller el-ledninger i den dybde du planlægger at grave. Også, give din Caterpillar let adgang til det websted og et område eller et køretøj på hånd for dumping jord og rock det skovler ud af hullet. Det omgivende terræn bør ikke være alt for stejl eller for vandlidende, men de fleste jord betingelser – og selv store mængder af mudder – er ikke et problem. Larver er stærke maskiner, der bevæger sig på brede stål slidbaner, hvilket gør dem meget resistente over for at blive stukket.

•Sæt dem afslappet ned inde i cockpittet og sikre dig selv med sikkerhedsselen og andre begrænsninger, hvis de findes i din model. Du har fire kontrol til at drive en Caterpillar gravemaskiner: to joysticks, en til venstre og en til højre og to pedaler, side om side foran dig. Hvis du vil rotere krop gravemaskiner venstre eller højre, skub venstre joy stick venstre eller højre. For at udvide eller trække gravemaskine arm, skubbe den venstre joystick fremad eller bagud, henholdsvis. Curl scoop indad eller tømme den ud, push det rigtige joysticket venstre eller højre, henholdsvis. For at løfte eller sænke arm for scoop, skubbe det rigtige joysticket bagud eller fremad, henholdsvis. Frem og gøre vender styres af mund pedaler. At gå frem eller tilbage, bare skubbe kronblade Forlæns eller baglæns, begge på samme tid. Hvis du vil slå, skubbe tilbage på kronblad, i den retning, du ønsker at rotere din maskine.

•Lære din larver kontrol, og hvordan til samtidig kontrol maskinen bevægelse mens også manipulere med armen og scoop. Når du gør dette, kan du begynde at grave. Udvide arm med den venstre joystick, sænke det ned med højre, så Krøl scoop indad i jorden til scoop jord ud. Holde scoop kruset i som du løfte armen igen, og Flyt det over en lastbil eller dump site, hvor du uncurl armen og frigive din belastning af fyld. Dette er den grundlæggende procedure; Fortsæt, indtil du grave til dine specifikationer.

Tips & advarsler

  • Opretholde konstant bevidsthed om dine omgivelser, og især personer, der kan gå ind i dit arbejdsområde. Caterpillar gravemaskiner er enormt tung og kraftfulde maskiner; selv en lille slip med dine bevægelser kan forårsage du at dødeligt sårer nogen eller lamme dem for livet.
  • Tag ikke maskinen op en højere end den af fabrikanten anbefalede maksimale hældning. Dermed kan forårsage gravemaskine til at vælte, især hvis det er i færd med en belastning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com