Hvad er de giftige dele af Moonflower?

January 26

Hvad er de giftige dele af Moonflower?

Delikat klatring moonflowers (Ipomoea alba) kan klatre 15 fod høj, giver en levende dækning til en væg, hegn eller espalier. Moonflowers vokser i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 10 til 12 som stauder, men du kan behandle dem som enårige i alle klimaer. Selvom de tilføje frodige grønne og duftende blomster til din have, er de giftige. Forståelse farerne og de bedste måder at undgå dem holder din have både sikker og attraktiv.

Gartner pas

Alle dele af moonflower er giftige, herunder frø, stængler, blade og blomster. Korrekt at identificere vin hjælper dig med at afgøre, om det er en sikker anlæg til din have. Moonflowers irritere ikke huden, så deres toksicitet er kun et problem hvis spist. Bekymringer spænder fra mild kvalme og mundtørhed til opkastning og delirium. Moonflowers har store brune frø med let ridged frakker. 6-tommer-diameter hvide blomster blomstre om aftenen og har fem kronblade. Moonflower blade er mørkegrønne og vokse på vinstokke, der normalt når 10 til 15 fod høje. Ringe skadestuen straks, hvis du har mistanke om moonflower forgiftning.

Sikkerhed første

Plantning i et indhegnet værftet hvor børn og kæledyr ikke kan nå vinstokkene er den sikreste måde at dyrke moonflowers. Eller plant dem i beholdere, så du kan flytte dem rundt og holde dem væk fra nysgerrige kæledyr og børn. Brug altid containere med drænhuller. Disse vinstokke kan blive invasive i nogle områder, og det er bedre ikke at plante dem hvis det er tilfældet. De høje vinstokke kan vokse over hegn og mure, overhængende i offentlige rum eller en nabos yard. Klemme tilbage tips af vinstokkene, når de når toppen af deres support sikrer anlægget fortsat er begrænset til det sikre område.

At holde op din vagt

Levende moonflowers er ikke den eneste bekymring. Bortskaf alle beskæring udklip straks og trække op planter hurtigt i efteråret, hvis de dør naturligt tilbage i dit område. Du kan kompost moonflowers, men det er sikrest at gøre det i en lukket kompost bin, så dyr og mennesker ikke kan få adgang til vinstokkene. Moonflowers soen selvstændige nemt. Hvis frøene er en bekymring, knivspids off den gamle blomstrer hver morgen, så de ikke danner frø. Blomster lever normalt kun for en nat før de dør og begynde frø dannelse, så deadheading er en daglig akkord i den blomstrende sæson.

Venlig vin indstillinger

Morning glory (Ipomoea purpurea) er en årlig slægtning til moonflower. Denne vin producere lilla blooms at blomst i løbet af dagen. Det er stadig giftige, men kun frø er en bekymring. En anden vin, der ikke er giftigt overhovedet er scarlet runner bønner (Phaseolus coccineus). Det er hårdfør i USDA zoner 7 til 11 og producerer røde eller hvide blomster hele sommeren. Fordi runner bean bælgene er spiselige, relateret dette plante udgør ingen bekymringer, hvis du har brug for en sikrere vin til din have.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com