Udsmykning ideer til køkken Vinduer

July 20

Udsmykning ideer til køkken Vinduer

Selv om nogle boligejere foretrækker at forlade deres køkken Vinduer helt nøgne, ønsker andre at dekorere deres køkken vinduer. I stedet for at overlade det nøgne, som kan skabe en ufærdige look i dit køkken, eller forlader kedeligt blinds, pynte det med vindue behandlinger, farvet glas eller endda arkitektoniske detaljer.

Gardiner

Gardiner eller vindue behandlinger, er den første ting, de fleste mennesker tænker på når de tænker på udsmykning et vindue. Køkken vinduer, men kræver en let hånd når det kommer til gardiner. Tunge, mørke gardin paneler fungerer ikke på de fleste køkken vinduer, som de ikke er alt for formelle, men også blokere værdifulde lys. I stedet overveje en café gardin, som kommer kun halvvejs op vinduet tillader lys at komme ind fra toppen af tæppet. Skiftevis, overveje hængende en valance, som pryder toppen af vinduet, men efterlader resten nøgne. En ren og skær gardin panel af blonder giver privatlivets fred, men tillader lys at komme ind. Endelig er nuancer et alternativ til gardiner. Installere et almindeligt romersk skygge accent med en lyse bånd.

Arkitektoniske detaljer

Tilføje nogle arkitektoniske detaljer til dit vindue for at gøre det skille sig. For eksempel bruge loft støbning at ramme ud af dit vindue. Male molding lyse hvidt og køkken vægge en neutral farve. Skodder er også en måde at fremhæve et køkkenvindue. Små, smalle skodder på begge sider af et vindue giver et køkken en hyggelige, franske land føler. Du kan også installere små hylder på begge sider af vinduet og vise elementer såsom tekopper, krystal eller andre køkken samleobjekter.

Tilbehør

Overvej at tilføje varer direkte til og omkring vinduet til at dekorere det. En farvet glas sun catcher tilføjer for eksempel varme og farve til ethvert køkken. Kommissionen en brugerdefineret stykke for et eksklusivt look, eller oprette dit eget med et simpelt sæt købt på enhver håndværk butik. Glem ikke i vindueskarmen. Fyld din køkken vindueskarmen med planter, der er nyttige og smukke. Krydderurter som lavendel, rosmarin og salvie er ikke kun godt at tilberede med men også trives i solrige vinduer, at skabe en behagelig aroma i dit køkken samt tilføje en frisk, grøn look til rummet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com