Almindelige problemer med Steam varme i et hjem

July 20

En damp varmesystem giver varmen ved at ændre varmt vand ind i steam. Den faktiske temperatur af vandet ændrer ikke, som det opretholder en temperatur ved 212 grader Fahrenheit. Men med overgangen fra væske til gas kræver energi. Når dampen passerer gennem systemet, det mister energi og bliver tilbage til vand og frigiver denne latente varme i værelser. Der er flere almindelige problemer i forbindelse med dampsystem, nogle som kan let fastgøres og andre der kræver mere komplicerede løsninger.

Støj

En pludselig dunkende støj kan komme fra damp varme system, hvis der er vand fanget i dampsystem. Når dampen opfylder vandet, forekommer en dunkende støj som vandet har tendens til at blokere rør. At lade vandet løbe ud af ovnen kan tage sig af dette problem, da det vil dræne damp varme rør linjer. Denne støj kan også opstå, hvis trykket er for højt, så kontrollere trykmåleren og sikre trykket er inden for det angivne område er også vigtigt.

Udluftning

Hvis et rum er for varmt eller for koldt kan så vent på køleren have problemer. Ventilen skal være dimensioneret for din dampsystem, men hvis det blev erstattet derefter den forkerte aftræk kan have været anvendt. Når en ventil er for store til et værelse, bliver rummet for varmt, selvom termostaten er indstillet på en særlig temperatur. Kontrollere udluftning i den overophedede værelse og erstatte det med et mindre. Hvis dette ikke løser problemet, skal du kontrollere udluftninger i andre værelser. En blokeret ventil kan tvinge alle damp ud af en radiator, får det til at overophede og rummet med den blokerede udluftningsanordning at være for koldt.

Isolering

Hvis damp rør ikke er isoleret, derefter formen varme dampsystem vil aldrig nå værelserne. I stedet vil varmen frigives gennem rør ind i vægge og lofter i stedet for gennem radiatorerne. Eliminere dette problem ved at tilføje isolering i rørene.

Damp bevægelse

Damp bevægelse vil stoppe hvis damp fælder på en to rørsystem ikke længere arbejder. Formålet med damp fælde er at forhindre damp fra tilbage i køleren og vigtigste ender. En damp fælde fast i åben position vil tillade damp til at gå ind i afkast linjerne, resulterer til gengæld pres, der er den samme som forsyningstryk. Når disse belastninger er de samme, vil dampen ikke længere bevæge sig gennem systemet. Har en HVAC professionel teste fælderne og erstatte nogen, der er brudt eller fast.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com