En pottemuld til dværg nåletræer

July 20

En pottemuld til dværg nåletræer

Nåletræer er stedsegrønne træer med nål-lignende eller skællignende blade og kegler i nuancer af rød, blå eller brun. Nåletræer kommer også i dværg størrelser, der er almindeligt anvendt som container planter, i rock haver og japanske haver og som baggrund for udplantningsplanter. Nåletræer har en langsom vækstrate og vokser bedst i en bestemt type pottemuld.

Pottemuld

Dværg nåletræer, der dyrkes i containere og lukkede rum overstiger ikke 2-3 modne højde. Brug fem dele af en all-purpose pottemuld blandet med en del ært grus til voksende nåletræer, foreslå Sean Conway og Lee Alan Buttala i "Sean Conway dyrke liv." Nåletræer kræver en meget veldrænet jord for sund vækst og ært grus hjælper med at forbedre dræning. Repot planter, når de vokser fra deres oprindelige beholdere.

Årsager til dværg størrelse

Dværg nåletræer opstå som følge af bud eller sætteplante mutation forårsaget af genetiske forskelle, hvor disse planter eller knopper afviger i vækst fra moderplanten. Busket udløbere med flere grene vokser fra træet ofte udvikle sig til dværg-størrelse, kompakte planter. Ifølge den amerikanske Conifer Society har dværg nåletræer en vækstrate på 3 til 6 inches hvert år.

Site

Dværg nåletræer foretrækker områder i fuld sol, undtagen lærk, skarntyde og falske cypres, som tilpasse sig godt til områder af lys skygge som godt. Hvis du plantning nåletræer i jorden, Sørg for at jorden er veldrænet eller anlægget på et højbed i dårligt drænede websteder. Ændre området plantning med kompost, perlite eller tørv i dårlige jorder. Undgå overdreven jord berigelse, som denne tendens til at reducere dværg Karakteristik af nåletræ.

Gødning

Bruge meget minimale mængder af gødning, så planterne vil vokse fra deres miniature status i alt for rige jord. Den anbefalede hastighed er ca 1 tbsp. en 5-10-10 gødning blandes i jorden ved plantning tid, som nævnt ved University of Washington forlængelse. Organisk gødning valg omfatter 3-15-0 benmel eller 7-2-1 bomuldsfrø måltid. Nåletræer vokser bedst i en jord pH på 4,5 til 6.0. Sure lavt er anklaget af klorose eller gulfarvning løv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com