Hvad gødning er godt for en Golden Euonymus?

July 21

Hvad gødning er godt for en Golden Euonymus?

Golden Benved (Euonymus japonicus) er en stedsegrøn woody busk med grønne og gule blade. Denne flerårige plante vokser i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 7 til 9. En gylden euonymus kræver minimal pleje når det er etableret. Busk tåler en bred vifte af jord og kræver lidt gødning, selv om det kan drage fordel af lys fodring en gang eller to gange om året.

Funktioner

Golden euonymus vokser hurtigt, op til 2 fod om året, og modnes på 3 til 6 fod bredt og 10 til 15 fod høje. Busk tåler en bred vifte af jord, så længe jorden afløb godt. Når planten står i vand, udvikler det svampesygdom. I fugtige klimaer, euonymus er udsat for meldug og har brug for god luftcirkulation. Når de unge Busk er først plantet eller transplanteret, tilføje gødning ved at blande organisk kompost i den eksisterende jord.

Bruger

Golden euonymus lysner shade haver og accenter jorden dækker. Plantet som hegn eller foundation beplantninger, vokse euonymus buske ind i en tæt skærm. Denne busk, sårbare over for vind og følsomme over for varme sol, trives som en baggrund plante nær en beskyttende hegn eller bygning. Euonymus tilpasser til dårlig jordbund i plantageejere, indkørsel strimler og landskab kanter, der ikke modtager regelmæssig dyrkning. I disse steder, økologiske muld eller kompost anvendt omkring buske minimerer vand fordampning og giver langsom frigivelse gødning som det henfalder.

Fodring

Golden euonymus fylder hurtigt, men er ikke invasiv, hvilket gør det en følgesvend anlæg til stauder, og enårige. Som det tåler både sol og skygge, denne busk gør en glimrende følgesvend anlæg til udplantningsplanter, giver vinter farve når blomsterne dø ud. Det er nødvendigt lidt gødning, så det ikke konkurrerer med andre planter til jorden næringsstoffer. I sandy og andre jord med lille organisk materiale, kan en time-release gødning specifikt formuleret til stedsegrønne buske anvendes let i vinter eller forår. Time-Release gødning er ikke egnet til sommer fodring, som bush reagerer med nye eftersæson blade modtagelige for skader og frost solskoldning. Golden euonymus passer ind i store containere, såsom patio Potter, keramiske post bøtter og vin-tønde plantageejere. I disse betingelser, kan bruge en fortyndet flydende gødning i det tidlige forår og midsommer, da disse gødninger giver øjeblikkelig fodring for container planter.

Overvejelser

Golden euonymus tilpasser sig mange jord og kræver så lidt pleje at busk kan lider af vand omsorgssvigt. Denne plante tilpasser sig godt til lav-vand betingelser og må ikke stå i vand, men lider dehydrering i blæsende, tørke eller vinter-tørre betingelser. Dens behov for vand er lavt, men anlægget lider mere uden vand end uden gødning. Når bladene tørre eller falde, tjekke planternes rødder. Bruge en soaker slange eller drypvanding til at give din gyldne euonymus et godt drikke vand. Gentag ugentligt under længerevarende tørkeperioder. Vinter eller sommer, rødderne har brug for nogle fugt fra naturen eller vanding at holde anlægget sund.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com