Sådan får du hortensia

July 22

Hortensiaer er dramatiske blomstrende buske, der kommer i dusinvis af sorter og er let tilgængelig på garden centre, hjem forbedring butikker og fra planter forhandlere online. Du kan købe hortensia, som planter eller frø, eller plantning af stiklinger fra en favorit hortensia i en friend´s eller nabos have. Hortensia vokser i nuancer af hvid pink til dyb kornblomstblade blå og har forskellige bloom stilarter herunder lacecap, mophead og panicle form med tilsvarende unikke løv. Deres farve kan ændres ved at styre pH-niveau i plantning jorden. Mere syre jord mere blå din blooms bliver, mere basisk jord pinker dine hortensiaer vil være og neutral jord producere den dominerende cremede hvid blomstrer. Vælg en favorit og få plantning.

Instruktioner

•Purchase en eller flere sunde hortensia planter på dit lokale Havecenter, byggemarked center eller online speciale detailhandler.

•Plant modne eller unge hortensia i rig, veldrænet jord i containere eller i jorden. Mulighed for mindst en fod af jord til surround rodklump på alle sider. Denne jord flade skal muligvis være skrumpet lidt for hortensia i beholdere, men kan afbalanceres med en ekstra dosis af gødning og omhyggelig vanding.

•Harvest en grøn stilk skæring fra en favorit modne hydrangea plante af mindst fem inches i længden, herunder flere bladaksler. Skær stilken på skrå med ren skarpt beskærersaks eller en kniv. Dyppe den nederste ende i rode hormon pulver. Fylde gryder med mix op til den øverste kant og vand dem indtil grundigt våd igennem til bunden. Stick skæring med root hormon ende ind i pottemuld skubber i mindst et par inches men ikke rammer bunden.

•Bestil hortensia frø fra en velrenommeret forhandler eller høste dine egne frø i efteråret. Tage en tørret hydrangea blomst hovedet og placere den i en plasticpose, forsegle det lukket og ryste posen voldsomt for at frigive de fine frø, som ligner meget fint sand. Fjerne bloom og andre ikke-frø snavs. Frø kan være spredt på fugtig jord i vokse gryder og en solrig beliggenhed og holdes fugtig. De skal spire i et par uger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com