Ærteblomst frø til efteråret plantning

January 29

Ærteblomst frø til efteråret plantning

Søde ærter er duftende og energisk efterår og vinter dyrkere, at lysne varmere klimaer fra oktober til April. At vælge hvilke sorter til grow ofte kommer til farven på bloom og vækst vane du foretrækker; søde ærter er tilgængelige i lyse farver og pasteller, arvestykke og dværg sorter, og som busk-lignende planter eller klatring vinstokke. Uanset hvad du vælger, søde ærter tilføje farve og duft til din have. Sættetid hårde frø natten over for at fremme spiring.

Amor lyserød

Vælg "Amor lyserød", hvis du planlægger at vokse søde ærter i containere eller ampler. Pink og hvide blomster dække disse små planter og give off en blid duft. Mens denne ærteblomst normalt blomstrer i foråret i koldt klima, producerer den blomster i slutningen af vinteren i områder hvor vintertemperaturer ikke falder til under 30-40 grader Fahrenheit, som US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 10. Bland disse planter med mørke Bladplanter for god farve kontrast og have tekstur. "Amor lyserød" er en årlig, der skal være tilsås hvert år.

Tidlig Multiflora Mix

Plant "Tidlig Multiflora Mix" søde ærter for garanterede vinter blomstrer. Denne blanding er en af de eneste sorter, der nemt blomster selv i vinteren, når dagslyset er på sin korteste. Bloom farver spænder fra røde og Carmarthen salmons og cremer. Denne årlige vine kan vokse til at være 5-6 fod høj og vokser godt op et espalier. "Tidlig Multiflora Mix" tilpasser godt til mild vinter klimaer hvor jorden ikke fryse, som i zone 10 og højere. Reseed denne cool sæson årlige hvert år.

Vinter blomstrende serie

Vælge "Vinter Elegance" for December blomstrer. Denne type af ærteblomst trives i køligt vejr men svinder væk i varmt vejr med tør jord. Det vokser bedst i områder med milde vintre og kræver årlige sædekorn. Start frø i sensommeren de bedste vinter resultater. "Vinter Elegance" er en vining ærteblomst og brug 10 timers sol om dagen. I modsætning til sine fætre "Tidlig Multiflora Mix" og "Amor lyserød" vokser "Winter Elegance" i zoner fra 7 til 9, hvor det producerer smukke tidligt-foråret blomstrer. Dens skud er begunstiget af hjorte, kaniner og woodchucks, så tage forholdsregler og være på vagt om kontrol af critter skader.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com