Hvordan til at opdage ETC blæreproblemer i en ekspansion Tank

July 22

Blæren type udvidelse tanke eller fangenskab lufttanke, regulere vandtryk af en bygnings VVS system. Blæren type udvidelse tanke har gummi blærer, der holder vand og luft separat på indersiden af tanken. Dette forhindrer luft afgift, som skaber vandtryk i rør fra at blive absorberet i vandet. Når der er et problem med blæren, vandtryk mislykkes, og pumpen vil begynde cykling i korte konstant brister. Heldigvis kan et par simple tests hjælpe dig finde ud af, præcis hvad der er galt med blæren.

Instruktioner

Anslag dysefastgørelsen rock eller lidt vippe ekspansion vandtank til at se, om det er tom eller tæt på at være tomme. Passe på ikke at bryde eller flytte nogen rør, mens du gør dette. Hvis tanken ikke flyttes let, er det tungt fra at være fuld af vand. Hvis det er lys og bevæger sig let, er blære af ekspansion tank defekt. Indre af blæren har skjult og sidder nu fast i bunden af tanken. Dette medfører en hurtig-off kort cykling af vandpumpe.

•Kontrollér vand trykmåleren på ekspansion tank. Hvis vandtanken er tung og fuld og der er ingen vandtryk, kan tanken have mistet sin luft ladning. Kontrollere hvis den brønd pumpe, eller kontrolelementet pumpe tænder og slukker hurtigt når vandet løber i bygningen. Den korte cykling er et tegn, du har brug for at genoplade luften, ekspansion tank for at fungere.

•Anvend en skruenøgle til at fjerne hætten af luft ventilen placeret øverst i vandtanken. Tryk kortvarigt på ned pin i midten af ventilen. Luften bør hiss ud af ventilen. Hvis vandet sprøjter ud af luften ventil når du trykke pin, blære af ekspansion tank har enten burst eller har revet og du har brug at reparere den.

•Undersøg VVS-installationer i bygningen. Hvis du hører air hvislende ud af dem, blæren har brast og tankens air afgift er tvunget ud i VVS-systemet.

•Kontrollér vandhaner af bygningen for at se om der er vandtryk. Hvis der er ingen vandtryk og tanken er fuld, kan du prøve at dræne vand ud af tanken. Hvis ingen vand kommer ud, kan en burst blære blokere afløbet i bunden af tanken. Hvis vand kommer ud, ligger problemet hos en anden del af tanken, som pumpen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com