Hvordan man laver rengøring løsninger

July 23

Hjemmelavet rengøringsmidler kan være sparsommelig-familiens bedste ven. Kommercielle rensemidler kan være dyrt og komme i mængder, der må du aldrig bruge, for ikke at nævne, at mange rengøringsmidler indeholder giftige kemikalier, som kan være farlige for børn, kæledyr og miljøet. Ved at blande din egen rengøring løsninger, kan du sikre, at du har den rigtige formel for dine behov, du ved, præcis hvad der er i det produkt, du bruger, og du investering i en sikker og sund måde at holde dit hjem rent. Som altid, disse løsninger bør være spot testet før du bruger dem på store områder. Fordi ingredienserne er så grundlæggende, kan du også eksperimentere lidt for at skabe det ideelle produkt til dine behov.

Instruktioner

•Brug varierende blandinger af eddike og vand til næsten enhver gulv renere. Lige dele vand og hvid eddike kan bruges til at moppe linoleum og vinyl gulve. En del eddike og to dele varm vand virker som en pletfjerner for tæppe. For tunge pletter, bland lige dele salt, eddike og borax. Sprede denne tykke indsætte over pletten, Lad tørre to til tre timer, så tørre op og vakuum.

•Brug bagning soda, eddike og vand til at rense i køkkenet. To dele bagepulver og en del vand skabe en tyk pasta perfekt til rengøring ud af mikrobølgeovnen. Du kan rense og fjerne fedt dit afløb ved at hælde 1/2 kop bagepulver ned efterfulgt af en kop eddike. Lad blandingen boble omkring femten minutter, derefter skylles med varmt vand.

•Kontrollér en balje og tile cleaner til badeværelset med 1 1/2 kopper bagepulver, 1/2 kop flydende sæbe, 1/2 kop vand og 2 spsk eddike. Blanding første tre ingredienser sammen, tilsættes derefter eddike. Denne krat kan bruges på alle badeværelse overflader.

•Brug eddike og vand til at gøre en vinduespudser. Bland tre spiseskefulde af eddike i en quart af vand og hæld blandingen i en sprayflaske. For en tunge vindue renere, reducere vand til to kopper og tilføje 1/2 tsk flydende sæbe.

•Anvend en blanding af olivenolie og eddike til afstøvning og polering møbler. To teskefulde olivenolie i en kop eddike vil gøre en god afstøvning spray. Bruge tre dele olivenolie til en del eddike til en møbelpolish.

Tips & advarsler

  • Eddike, vand og bagepulver er de vigtigste ingredienser i disse hjemmelavede rengøringsløsninger. Vær ikke bange for at eksperimentere lidt med disse enkle ingredienser. Lugten af eddike vil forsvinde når væsken tørrer, så lad ikke det afholde dig fra at bruge disse løsninger!
  • Stedet tester alle løsninger før du bruger dem på store områder.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com